Ihana Eeva-lehti, pus, pus!

Enkä menetä hermojani, enkä menetä hermojani!

to 16.2.2023

STO ry:llä on sähköpostin ääressä ihminen! Koetin päästä jäsensivuille ja tekemään sinne esittelyäni, mutta en saanut asiaa onnistumaan. Epätoivoisena panin sähköpostia työnohjaajajärjestön info-osoitteeseen ja jee! Sieltä vastasi ihan ihminen.

Edelleenkin innostaa se, että Suomen työnohjaajien järjestö on Story. Siitä ilosta ilmoittauduin etänä osallistumaan Storyn vuosikokoukseenkin.

Kyllä tämä vielä tästä. Haluan jäsensivuille itsestäni kuvan Valmetin kanssa. Sanallista esittelyä saan vielä miettiä, kunhan ihminen Storyn info-postissa väkertää minulle oikeudet kirjautua jäsensivuille.

Eilinen keikka Varkaudessa oli kiinnostava. Olen ihmistoimittaja - ei voi mitään. Kyllähän minä tiesin jo kesällä 1983 Puumala-lehdessä, etteivät uutiset voisi minua vähempää kiinnostaa. Kiinnostavia ovat nimenomaan ihmisten elämät.

Amandan Musta Pantterikin loppujen lopuksi vilkutti minulle eilen oikein iloisesti, kun poistuin lounaaltani, jonka jälkiruoan ohessa tsekkasin sähköpostini. Niin. Hän vilkutti minulle iloisesti, kun vihdoin poistuin. Niinpä.

Koska esittelyn laatiminen Storyn jäsensivuille siirtyy sähköpostilinkin takia, panen tähän linkin omalle blogin esittelysivulle:

http://www.piavalkonen.fi/pia

Kun nyt olen alkanut lässyttää, lässytän merkintäni loppuun asti. Joulukuun Eevassa ihania alusasuja esitteli Emmi Nuorgam. Haluan tällaiset rintsikat!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi