Pia Valkonen

Konttoripäivän kulku

ma 27.9.2021

On vielä ratkaisematta, teenkö tänään yhden laskun niin, että panen mukaan liitteet erillisessä sähköpostissa. Tulossa on roimat arvonlisverot ja ehkä niin on tehtävä, jotta saisimme rahan kiertoon mahdollisimman nopeasti.

Emme ole hankkineet tänne Kaivokoskelle printteri-kopiokone-skanneria. Matti kävi eilen Lapinlahdella pakkaamassa trailerille pitkän hirren ja toi minulle tuntilappuja tulosteina, palkkakansion sekä skannaili kaikenmoista maanantaiseen konttoripäivääni liittyen. Ohjeistin hänet tuomaan minulle Paapii-paidan huomista työkeikkaa varten, kotimekon sekä alusvaatteita.

Pitää vielä tilata netistä pari Paapii-paitaa tai -tunikaa. Näin ei tarvitse ihan joka viikko pestä pyykkiä. Kaksi kertaa kuussa riittäisi.

No jopas, palkkojen laskeminen sujui nopsaan. Tein jo ajot Kansalliseen tulorekisteriinkin. Ensi viikolla on kuukauden vaihteen karkelot, mutta ne hoituvat Kaivokoskelta etänä. Telia aina silloin tällöin heittää pois verkosta, mutta toistaiseksi mitään suurta ei ole kadonnut.

Vittu, Matti soitti, että pitää tehdä viime viikon töistä jo laskuluonnos Senaatti-Pinaattiin vai mikä helevetin Controlteam vai Granlund vai mikä lienee se on. Hyvästi kirjallisuuskirjoittaminen. Pitää purkaa työpaketti taas auki. Pakkasin jo työt kahvipussikassiin, jonka ostin Rautavaaran työttömien kirpparilta ja johon mahtuu justiinsa palkkamappi.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi