Pia Valkonen

Kohti Rautalampia ja ehkä korjaamme Skeidan ikkunan - Jussi Nikkilän Näyttelijässä isä, Ylen Moskovan kirjeenvaihtaja, joka liittyy muun muassa Tampereen yliopistosta valmistumiseeni, välkkyy taustalla ja tarkentuu vähitellen

to 10.6.2021

Puhkun. Edellinen tilikausi on kansioissa - paitsi huhtikuu, joka on Lapinlahden Tili Oy:ssä. Vanhaan tilikauteen kohdistuvat kesäkuussa tulleet laskut eivät vielä ole missään. Tai ovat. Tulosteena pikku korissa, jossa on maksamattomia laskuja. Perk... pitäähän sitä kesäkuussa maksetut viime tilikauteen kohdistuvat laskutkin kopioida mukaan.

Ai vittuuh, tämä ei sovi minulle yhtään tämä talous-hallinnoiminen. Tekisi mieleni potkia kuittimappeja. Liimasin niille kuitenkin iloisen keltaisen selkämyksen ja lupaan, että en potkaise edes vanhaa koiraa, joka makaa oviaukossa.

On kiire. Pitää joutua. Rautalammin museolle. Piti lähtemäni tänään Rautavaaran toimistolle tekemään rauhassa näitä tilijuttuja, mutta päätin toisin. Ehkä matkustamme Jyväskylään asti korjaamaan Skodan ikkunan, Sekin vittu hajosi. Vitun sähköiset laitteet.

Jussi Nikkilän Näyttelijässä oli pysäyttävä kohta keväältä 1986. Autofiktion minäkertoja on pikku poika Moskovassa ja vittu Matti tuli....

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi