Tehdään tässä nyt pari asiaa selväksi

la 13.3.2021

Firman asiat hoituvat pääasiassa kauttani. Miehelleni on turha soitella kerma-hunajapuheluita matalalla äänellä kehräten tai sitten on tyydyttävä siihen, että puhelimeen vastaan minä ja kysyn suoraan: "Olix sulla jotain työasiaa Matille?" Ei kannata alkaa itkeskellä, jos puhetyylini ei tyydytä. Jos ei tyydytä, ei asioi kanssamme. Niin yksinkertaista se on.

On ajanhukkaa myös vedota siihen, että sinusta puhutaan kylillä. Totta helvetissä puhutaan ja olisin hyvin, hyvin surullinen, jos ei puhuttaisi. En valitettavasti ole kaikkien huulilla kuitenkaan ja minun on tyydyttävä siihenkin.

Naurattaa, kun ajattelenkin: "Kuule, Pia, sinä et ole nyt tasapainossa." Olisin psykopaatti, jos kaiken kokemani jälkeen olisin "tasapainossa". 

Tässähän joulukuussa saamani palautekirje tuntuu ihan raikkaalta. Vaikka kirje oli nimetön, se ei ollut ihan niin tuhnuinen sisäpieru kuin eilinen puhelinkeskusteluni.

Kirjeen kirjoittaja paukutteli suoraan, että Pia Valkonen on paha, paksu, pahansuopa, ilkeä, inhottava, itsekäs, ahne, arvaamaton, ailahteleva. Mieluummin näitä kaikkia kuin miehen perään nyyhkyttävä surku. Lisäksi kirjeen kirjoittaja tai ehkä monikossa kiinnitti(vät) huomiota siihen, kuinka olen pilannut Lapiomiehen maineen, olen tuhoamassa mieheni elämäntyön, en tee lainkaan ansiotyötä enkä hanki omalla työlläni rahaa yritykseen, loisin, siipeilen ja olen holhokki.

Nyt kun niin teen, että hankin omalla työlläni rahaa yritykseen, sekään ei tyydytä yleisöä. Olen toden teolla alkanut hoitaa myös asiakaskontakteja ja he, jotka eivät sitä kestä, hankkivat palvelunsa muualta.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi