Pia Valkonen

Rebekka on ENTJ-tyyppiä, ihan Rokka

ke 27.1.2021

Olen johtajana ENTJ-tyyppiä. Olen tehokas visionääri ja tuloksia tekevä johtaja. Olen ulospäin suuntautunut, yhteistyöhaluinen, analyyttinen, looginen, minulla on kyky nähdä kokonaisuuksien merkitys, olen sitoutunut ja velvollisuudentuntoinen, tehokas ja määrätietoinen, olen hyvin organisoitunut ja suunnitelmallinen.

Eilen Seppo Hoffrénin konsulttitoimiston rakennusalan esimiesvalmennuksessa oli puhetta palautteesta. Koulutukseen osallistuvalla isolla länsisuomalaisella rakennusfirmalla oli palautteenantojärjestelmät.

Meillä ei sellaista ole, koska olemme pieni firma. Onneksi palautetta tulee. Jostain. Esimerkiksi nimettömän kirjeen kirjoittaja, jonka mielestä etunimeni P ensimmäisestä kirjaimesta tulee ominaisuuteni paha ja paksu ja paska ja mitä niitä nyt olikaan. Muistaakseni myös pylly.

Sukunimeni V alkukirjaimesta tulee vittumainen!

Ihanata! Olen paha ja vittumainen. Minä jo pelkäsin, että olen surkuteltava tyhmeliini, vaimopoloinen, jota voi viilata linssiin, kusta silmään ja muroihin mennen tullen.

Joka tapauksessa Pieni aviorikosromaanini edistyi sen verran, että päätin päähenkilöille nimet. Romaani on autofiktiota ja päähenkilö on Rebekka.

Matti olkoon Pekka ja naissivuhenkilöt Aune Hämäläinen ja Kaarina Sikainen.

Rebekka olen minä. Esiinnyn Rebekkana bestiksen saarikirjassa.

Olen antanut bestikselle kirjeenvaihtomme käyttöön niin, että hän saa muokata sähköpostiviesteistäni aivan täydellisesti juuri sellaiset romaaninosaset kuin tarvitsee.

Keksimme minulle kesän Puumalan-reissulla nimen. Rebekasta tykkään ihan hirmuisesti. Se on sopivan raamatullinen ja lisäksi pidän Rebekka Naatuksesta yli kaiken:

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/lestadiolaisuuden-jalkeen-seurasi-viiden-vuoden-masennus-nyt-rebekka-naatus-pyrkii-alle-kolmen-tunnin-maratoniin-ja-kyseenalaistaa-kolumneissaan-mita-tahansa-jos-sattuu-huvittamaan-#45585359

Minusta Rebekka Naatus olisi hyvä esikuva Annalle. Matti puhisee. Pitää mennä. Lähdemme Kuopioon asennuttamaan uuteen läppäriini officea. Läppäri on punainen ja mahtuu käsilaukkuun ja pienempään Marimekko-laukkuun. Nyt olen joutunut raahaamaan mukanani Marimekon arkkitehtilaukkua ja se on mielestäni hirmu ruma.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi