Pia Valkonen

Pilvenpiirtäjä viestiketjussa Runon synty

pe 8.1.2021

On ollut kivoja päiviä tässä. Loppiaisena ajoimme Iisalmen järven ympäri työkeikan varjolla. Saimme pussin pullia. Järven nimeä en muista, olisiko Porovesi tai jotain. Söimme Iltalypsyssä lounaan ja ajelimme Lampiinsalmen kautta Lapinlahden työväentalolle.

Nyt sekin projekti on saatettu loppuun. Emme kuitenkaan tuhopolttaneet taloa.

Eilen ajoimme ensin riidellen Varpaisjärven kirkonkylälle. Piti kiertää Rautavaaran toimiston ja kirjaston kautta Kuopioon. Matti ähki, että emme ehdi, emme ehdi. Niinpä sanoin, että nyt auton nokka kohti Kuopiota, ja loppuu se ähkiminen.

Matti meinasi tehdä uukkarin siltä istumalta, mutta päätimme kuitenkin kiertää Varpaisjärven kirkonkylän kautta. Vähän kumma mutka se oli, mutta niin joskus joutuu elämässä mutkittelemaan.

Kuopiossa ostin Sokkarin ruokaosastolta lantun ja herkkukahveja. Vein ne ja taidekalenterin Hannelelle, sain pussillisen garipurnukoita vastalahjaksi. Taidekalenterissa oli von Wrightien tauluja. Sain siitä aiheen googlailla veljeksiä, jotka nyt alkavat erottua.

Päivän päätteeksi emme enää jaksaneet Rautavaaran kirjastoon, mutta kaikuesteet toimistolla ovat nyt ripustetut.

Tässä bestiksen kanssa elämäntapamuutoksesta kirjoittamamme runo, runo syntyi tekstariviestiketjussa nimeltä Runon synty:

Pilvenpiirtäjä

En mahdu riveille
piirrän sanani pilviin niiden mennä

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi