Koomista, kun blogisti kirjoittaa komista

ke 20.1.2021

Luin eilen oman merkintäni lävitse vasta autossa matkalla pois Pielavedeltä. Matti ajoi. Teki mieleni vajota auton istuimen etujalkatilaan.

Olin kirjoittanut, että onpa komista, kun Suomen ortodoksiset piispat löysivät Konstantinopolin patriarkan kurinpitokeskusteluissa kaikille yhteisen vihollisen: ylidiakoni Jyrki Härkösen!

Koetin olla cool ja kirjoittaa muina munkkeina tilanteen koomisuudesta. Huomasin virheeni, en voinut sitä puhelimesta korjata ja kuulin, kuinka Tikkisen Hannele Kuopiossa raastaa hiuksiaan ja näin sielussani, kuinka hän myös pyörittelee silmiään.

Nimittäin whatsappiini oli Hannelelta tullut lakoninen: olit sitten kirjoittanut Härkösestä, vähäsen, jospa merkinnän loppupuolella oli lisää.

Arvasin, että Hannele ei ole jaksanut merkintääni loppuun, sillä eksyin välissä Kärkölä-muisteloihini ja koetin saada Otavan opisto -ystäväni Nokkasen Sannan lähettämään minulle jonkin elonmerkin.

Argh, onneksi ei lukenut merkintääni loppuun, sillä lopussa olin litteroinut Saimi Hoyerin puhetta mielivaltaisesti putkeen ja unohtanut kursivoinnit. Merkinnän loppu oli yhtä sössöä, anteeksi, nyt koetin takakäteen korjata tilannetta.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi