Pia Valkonen

Keskustelua Suomen yrittäjien chat-Jennin kanssa

pe 22.1.2021

- Hei, vaihdan Rakennus- ja restaurointiliikke Lapiomies Oy:n jäsenyyden Rautavaaran yritäjiin Iisalmen yrittäjistä. Miten se tapahtuu?

- Tietoa osakeyhtiöstä ja sen oikeuksista ja vastuista löydät parhaiten täältä: https://www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/perustietoa-yrittajyydesta/yritysmuodot-ja-vastuut/osakeyhtio-317935#. Voisinko olla jotenkin muuten avuksi?

- Ei nyt tainnut chattirobotti ymmärtää selkeää suomen kieltä.

- Tarkistan asiakaspalvelun tilanteen. Huomaathan, että chat-asiakaspalvelumme ei tarjoa verotukseen ja lakiin liittyvää neuvontaa. Neuvontatilanteessa suosittelemme ottamaan yhteyttä jäsenillemme tarkoitettuun Neuvontapalveluun. Neuvontapalvelusta lisää: https://www.yrittajat.fi/neuvontapalvelut
Haluatko kokeilla kysyä uudelleen vai siirränkö sinut seuraavalle vapaalle asiakaspalvelijalle?

- Siirrä minut seuraavalle vapaalle asikaspalvelijalle, kiitos.

- Tietoa arkipyhistä ja niiden korvattavuudesta löydät täältä: https://www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/tyonantajan-abc/tyoaika/arkipyhat-2019-601532 Voisinko olla jotenkin muuten avuksi?

- Miten vaihdan yritykseni Iisalmen yrittäjistä Rautavaaran yrittäjiin?

- 63 syytä rakastua Yrittäjiin -esitteen löydät täältä: https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/jasenille/63-syyta-rakastua-yrittajiin-595034 Voisinko olla jotenkin muuten avuksi?

- Onko keskustelumme ehkä Franz Kafkan romaanista?

- Suomen Yrittäjät on poliittisesti riippumaton edunvalvontajärjestö. Emme anna vaalirahaa yhdenkään Suomen poliittisen puolen edustajille emmekä suosi yhdenkään puolueen edustajia.

Suomen Yrittäjät ry on Suomen pienten ja keskisuurten yritysten etu- ja palvelujärjestö. Jäseninämme on yli 115 000 suomalaista pk-yritystä. Suomen yrittäjien, aluejärjestöjemme ja paikallisyhdistystemme tehtävänä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat. Vain yritykset takaavat kuntien ja siten myös valtion elinvoiman. Yrittäjät näkyvät ja kuuluvat myös kuntien valtuustoissa: tällä valtuustokaudella joka viides valtuutettu on yrittäjä. Jos haluat lukea lisää Suomen Yrittäjät ry:stä, voit tehdä sen täällä: https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat-316132

- Voisinko olla jotenkin muuten avuksi?

PS. Lopputulos oli, että koetin tehdä itse järjestönvaihtoa netissä ja maksaa saman tien Rautavaaran yrittäjien jäsenmaksun. Se onnistuikin jotenkuten tiettyyn pisteeseen, mutta Paytrial-järjestelmä ohjasi henkilökohtaiselle pankkitilille. Aloin toisaalla järjestellä henkilökohtaiselle pankkitilille vaadittavaa summaa ja kun palasin maksamaan, Paytrial heitti pellolle ja käski soittamaan Suomen yrittäjien numeroon 09 229 221. Soitin ja kuuntelin seitsemän minuuttia jonotuspimputusta. Lopulta yrittäjien keskuksessa vastasi Ihminen. Ihminen yhdisti minut Savon yrittäjien toimistolle, jossa myös vastasi Ihminen. Savon yrittäjät ry:n Ihminen purki rakentamani pommin ja rauhoitti, että saan jäsenmaksulaskun sähköpostiini - jos en nyt ihan tänään sitten ensi viikolla. Minä olin päättänyt, että hoidan asian nyt. Mutta ei se ihan nyt tapahtunut.

Joka tapauksessa olen yrittänyt kaikkeni, että pääsisin Rautavaaran yrittäjien jäseneksi! Ei tässä enää muuta kuin keksisin, miten pääsisin asukkaaksi. Poste restante vailla vakituista asuntoa on ehkä kuitenkin vähän liian groteskia jopa meikäläiselle.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi