Pia Valkonen

Tilasin Kristiina Tiaiselta työnohjauksellisen kokonaispaketin

Hieno päivä eilen Tahkolla kertakaikkiaan!

to 17.12.2020

Tämä on viesti työnohjausopettajallemme, joka kiitti minua Matti Myöhäistä oppimispäiväkirjan ja opiskeluraportin toimittamisesta, jokin deadline meillä myöhään kypsyvillä oli vuodenvaihde ja siihen mennessä minä olenkin nyt sitten etuajassa:

Lämmintä joulua ja koronatonta ensi vuotta tai ainakin ensi vuoden jälkimmäistä puoliskoa!

Meillä oli firman koulutus-työnohjaussessio eilen Tiaisen Kristiinan luona Tahkolla. Minä vedin omalle henkilöstölle aamupäivän swotit ja arvokarkelot fläppitaululla. Kristiina oli aputyönohjaaja mulle ja voi, että oli antoisaa! Kristiina oli vähän meistä sivussa ja heitteli väliin hyviä kysymyksiä. Kristiina näki asiat ulkopuolelta.

Iltapäivällä Kristiina veti kaikille aarrekarttaharjoituksen, sillä minä halusin olla aarrekarttaharjoituksessa mukana ja olen empinyt sitä teettää omalle porukalle. Olisinko mennyt työnantajana liian henkilökohtaiselle tasolle, jos teettäjä olisin ollut minä? Kristiina oli luontevasti mukana siinäkin tekemällä itse aarrekartan.

Muutenkin oli sellainen olo, että ihan kuin Kristiina olisi ollut osa meidän firmaa. Ei vienyt liikaa tilaa työnohjaajana, mutta oli koko ajan toinen korva kuulolla. Vähän niin kuin äiti - jopa silloinkin, kun loihti meille lounaan ja kahvit pöytään - Kristiinan tarkkaavaisuus oli meissä.

Hirmu hieno tuotteistettava paketti yrityksille Tiaisen Kristiinalla, suositan lämpimästi!

Pia Lapinlahdelta

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi