Pia Valkonen

On aika jättää Lapinlahti

ma 7.12.2020

Kävin tänään kävellen viemässä marraskuun kuittimapin tilitoimistoon. Lapinlahden Tili oy:stä minulla ei ole pahaa sanottavaa ja kerronkin aina puhelimessa kaikenmaailman tilitoimistopalveluita kauppaaville markkinoijille, että me haluamme pitää kiinni paikallisesta toimijasta.

Saman kerroin OP-Pohjolan puhelinmarkkinoijalle. Meidän Lähitapiola-vakuutushoitajamme tekee niin hyvää työtä, ettemme jaksa edes ajatella palveluntarjoajan vaihtoa.

Sen sijaan paikkakunnan vaihdosta haaveilen harva se päivä. Tänään kun kävelin tilitoimistoon, kapusin portaat ylös, sitten alas ja raahustin takaisin kotiin, vastaan tuli yhteensä viisi ihmistä.

Heistä kolme tunsin. Kaksi tuntemaani katsoi lävitseni aivan kuin minua ei olisi olemassakaan. Kolmaskaan ei olisi tervehtinyt, ellen olisi itse tehnyt aloitetta. Viides vastaantulija, häntä en tuntenut, kaatui pyörällä ja minä kiirehdin takaisin päin ja ojensin tälle pyörän korista pudonneen atk-johdon.

Kiitos tuli töykeästi ja tympeästi.

On aika jättää Lapinlahti! Onneksi huomenna pääsen täältä pois ja ehkä torstaina sekä perjantainakin. Joskus vielä lopullisesti.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi