Avain Rautavaaran kunnantoimiston työhuoneeseen

ti 1.12.2020

Hei, mitä kuuluu kirjan naiselle?

Mulla ei työnohjausopintojen oppimispäiväkirja edisty. Toisaalta hyvä, että ei edisty. Ilmeisesti prosessoin sitä päässäni.

Toisaalta olen liian täpinöissäni keskittyäkseni siihen. Työnohjausopinnot on mun mielessä jo historiaa ja nyt kuovin päästä jo päivittämään Lapiomiehen liiketoimintasuunnitelmaa tai uuden perustettavan firman, en vielä tiedä. Mutta se olen nyt minä, joka tässä yrittää. Matti jääköön substanssiksi ja keulakuvaksi.

Ollaan lähdössä hakemaan työhuoneen avainta. Vuokraan tai no Lapiomies Oy vuokraa työhuoneen Rautavaaran kunnantalolta. Vuokra on halpa - pikkuinen koppi, riittävä, mukava. Metsänhoitoyhdistyksen kopperoiden kanssa samalla vähän ahtaalla, mutta lämpimän oloisella, käytävällä.

Voin antaa siellä työnohjausta pienyrittäjille sekä ohjausta kirjailijoille (huom! tervetuloa, mulle tulee sinne sohva niin kuin psykoanalyytikiolla elokuvissa) sekä kirjoittajille. Nyt just keksin kirjoittamisohjauksen, kun tätä kirjoitin.

Pia

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi