Pia Valkonen

Ihminen aikuistuu vasta 52-vuotiaana

pe 25.9.2020

Selvennyksiä eiliseen merkintääni. Aikuistuminen on minulle ollut vaikeaa, mutta uusimmassa Voi hyvin -lehdessä oli juttua Maya-astrologiasta. Astrologiasta voi olla monta mieltä, mutta kuulosti jotenkin uskottavalta, että vasta kun ihminen on 52-vuotias, hän on elänyt lävitse kolme 13 vuoden jaksoa, jolloin tähdet ovat olleet tietyssä asennossa. Siis 13 vuoden välein tähdet ovat siinä asennossa, kun ihminen syntyi.

Tämä on sekavasti selitetty, koska pitää aloittaa Marian aamutyöt.

Minä olin 52-vuotias syksyllä 2017!

Kesällä 1990, kun valmistelin muuttoa Moskovaan, hyppäsin Helsingin keskustaan bailaamaan mennäkseni bussiin idyllisen puutalovuokrayksiöni edestä. Annoin kuljettajalle setelin ja pingoin bussin takaosaan. Katsoin nyrkissäni olevaa rahamyttyä.

Kuljettaja oli myynyt minulle lasten lipun. Näytin alle 16-vuotiaalta. Olin 24-vuotias. Niin olin myös laiha ja mustannut silmäni. Näytin tosiaan heroiinia käyttävältä pesukarhulta.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi