Pia Valkonen

Woodoomenoja ja ortodoksista kulttuuria

ti 7.7.2020

Olin illalla ihan otettu. Arvostamani ortodoksibatjuška soitti ja kysyi, saako käyttöönsä taittamani ortodoksiset kulttuurilehdet. Hän on hankkimassa massiiviselle ortodoksiselle tietoaineistolle nettijulkaisuluvat ja jos taittamaani lehteen ne saa, lähetän lehdet hänelle pdf-muodossa oitis.

Puhelinkeskustelun aikana mietin, että totta tosiaan! Elämässäni on ollut muutakin kuin Matti Valkonen. Olen tehnyt muutakin kuin istunut täällä kotona ja itkenyt sitä, missä ja kenen sylissä sylkyttelemässä on reppanana ollut tai suikittelemassa jossain kammottavassa haisevassa loukussa narsistisesti vaurioituneen äidin (ja ehkä myös tyttären) piilonarsistisena uhrina.

"Koska piilonarsisti ei uskalla ilmaista vihaa, hän antaa rikkoa rajojaan ja välttelee ristiriitoja. Hän alistuu, joutuu kiusatuksi ja hyväksikäytetyksi. Piilonarsisti ei tunnista kaikkia tarpeitaan eikä tunteitaan. Hän pelkää sanoa ei."

https://www.iltalehti.fi/mielijamasennus/a/66847480-d8cd-44e4-88b0-176f21e6ddab

Ei nimittäin ole täyspäistä, että aviomieheni on hypännyt rakastajatar numero kakkosen luona ensin reilun vuoden ajan ja sitten rakastajatar numero kaksi kutsuu minut lounaalle saman pöydän ääreen, jossa... niin. Näin on tapahtunut ja arvelen naisen saaneen siitä jotain extrakicksejä.

Sanee varmaan tästäkin merkinnästä. Ja soittaa poliisille. Voi hyvää päivää.

Joka tapauksessa olen ollut mukana sellaisessa pahuuden vyyhdissä, etten ole aivan varma pääsenkö kauhukohtauksista koskaan eroon. Ei tässä auta muu kuin woodoo ja ihanata on, että minulla on niin ihana bestis, joka lähtee mukaan tällaisiin hankkeisiin:

http://railimiettinen.blogspot.com/2020/07/leonidin-hammas.html

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi