Pia Valkonen

Henki on päällä

ti 30.6.2020

Tänään kello 14, neljänkymmenen kahden minuutin kuluttua, kokoontuu Suomen ortodoksinen kirkollishallitus puimaan Kirkon ongelmia. Onhan tuossa. Jostain se on alettava.

Hannele, joka ei ymmärrettävistä syistä halua savolaista kutsumanimeä, jossa sukunimestä väännetään s-päätteinen sököstys, vinkkasi, että sunnuntain Savon Sanomissa on ortodoksikirkon kuvioita koskeva pääkirjoitus.

Kävimme kuvaamassa Siilinjärvellä tuulimyllyn siipiteknologioita ja samalla S-marketissa ostamassa SS-lehden irtonumeron. Luin pääkirjoituksen. Olihan se vähän tylsä eikä sisältänyt mitään uutta. Olipa vain yhteenveto siitä, mitä on tapahtunut.

Ehkä hyvä niin. Ehkä neutraali etäännytys auttaa minuakin sekä avioliitossa, yrityksessä että työnohjausopintojeni lopputyössä, jonka otsikoksi on tulossa Avioliitto, uusioperhe, rakennusliike ja muut varauksin antautuneet minät. Työnohjauksen työkalut mikroyrityksen johtamisessa keskellä karaokekapitalismia.

Sain äsken viestin bestikseltä, että henki on päällä ja  minä saan kunnian olla vähän niin kuin hengessä mukana. Ihanata! Tekstaroin bestikselle takaisin: "Mulla kanssa henki höyryää... lopputyötä nakutan... ihan himona... matkahuollosta tarttis hakea museon kirkkovenekatoksen tervat. Sataa."

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi