Pia Valkonen

Projektityöntekijä komensi yrittäjäpuolison takaisin avioliittoon ja firmaan 29. tammikuuta 2020

ke 7.5.2020

Se on aika pienestä välillä kiinni:

"Kun tulit meille tupaan 27. tammikuuta ja minä piileskelin keittiössä kahvinkeitossa, olin juuri kurkkuani myöten täynnä Matti Valkosta ja haudoin tapani mukaan koko paskan (firman, avioliiton yms.) jättämistä. Olin juuri saanut tietää Matin monivuotisesta suhteesta entisen työntekijänsä kanssa (oli juuri irtisanottu mielenterveysongelmien takia, kun minä tulin tähän avioon).

Juuri siinä kohtaa, kun olit tullut meille, ajattelin, että jätän Matin kanssasi miettimään asioita, joita minä olin täällä yksin miettinyt. Ajattelin, että kun aviomiesyrittäjä on hukannut aikaa sekä energiaa sivunaisensa (en silloin tiennyt, että sivunaisia olikin monta) kanssa, voi nyt harjoitella vastuun ottamista omasta firmastaan. Minä olin juossut yksin Ysaon palavereissa ja puhunut työvoimaviranomaisten kanssa rekryistä ja vaikka sun mitä saatanaa ja se luikero oli maannut entisen työntekijänsä (ja silloin en vielä tiennyt, että toisen aggressiivisden manipuloijan enkä ihan varmasti voi uskoa, että keisejä ei olisi vielä piilossakin) sylissä itkemässä, kun yrittäminen on niin kovaa ja kun hänellä on niin paha ja ymmärtämätön vaimo.

Joo. Mutta sinä komensit minut keittiöstä mukaan ja takaisin omaan firmaan sekä avioliittoonkin lopulta. Kiitos siitä."

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi