Pia Valkonen

Metsäkurssi

pe 25.10.2019

Juuri näin. Herätään aamulla sitten, kun ollaan siihen valmiita. Puoli seitsemään asti jaksoimme. Ja se oli riittävästi! Matti lähti rauhallisesti työmaalle. Ei paniikkia, ei puolinukuksissa purettua telinekuormaa eikä ärsyttävää pimputusta tietokoneelta ennen aamun uutisia.

Jäin miettimään keittiön pöydän ääreen vailla mitään paniikkitunnelmia, alanko selvittää lomaraha- ja tylyongelmaa palkanlaskentaohjelmassa, tallennanko jo yhdelle työntekijälle ensi viikon palkanlaskentaa varten uuden verokortin vai teenkö yhden auto kauppakirjan.

Sitten soittaa Pentti Ryth. Metsäkurssi olisi aamulla ja meno Kuikkasuolle Mäkikylään. Tunnustelin itseäni. Hyvin nukuttu yö. Ei tunnetta siitä, että vajoan tänään masennuksen mustaan kaivoon.

Ei ku menox!

Koska eilisiltaisessa keittiöyhtiökokouksessa koko ensi viikonlopun ohjelmani kääntyi päälaelleen ja sitä myötä seuraavan viikon ohjelma - muun muassa yläkerran siivous, vintin tyhjentäminen ja Leonidin mauseleumin purkaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen - voin vallan hyvin lähteä Kuikkasuolle.

Viikonloppu menee työmailla. Huomenna on lisäksi kirjottajaopiskelijoiden lounastapaaminen Kuopiossa kiinalaisessa ravintolassa. Ensi viikolla loppusuoralla olevalla työmaalla on tarpeeksi väkeä. Minä voin keskittyä palkanlaskentajärjestelmän kanssa painimiseen, omaan kallonkutistukseeni ja toimitusjohtajakurssiin.

Eilen oli kiva vammaisneuvostokokouspäivä. Erityiskivaa ovat lausuntotyöryhmän kokoontumiset helluntaiseurakunnan Gospel-kahviossa. Tekisi mieleni kokoontua samalla porukalla, vaikka mitään virallisesti lausuttavaa ei olisi.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi