Missasin deadlinen

ma 16.9.2019

Missasin Lassi Nummi -seuran asettaman deadlinen ajattelemalleni artikkelille Markku Eskelisen ja Jyrki Lehtolan Sianhoito-oppaasta, uusliberalistisesta ideologiasta ja Matti Pulkkisesta. Tärkeämpää kuin artikkeli oli kuitenkin käydä Matin ja Annan kanssa Muhoksella tapaamassa Matin Nooran italialaista perhettä. Matti keksi termin ja niinhän se on. Ihanata, että on sellainen talo, jossa on ovet auki ja ihmiset tulevat ja menevät. Liittyvät joukkoon tai eivät liity. Putkahtavat ulos yhteisten tilojen pitkän sivun ovista ja sulkeutuvat takaisin.

Huomiseksi pitäisi lukea sekä Minna Canthin Työmiehen vaimo ja Erlend Loen Tosiasioita Suomesta. Olisi Sukeva-Sonkajärvi -kirjallisuuspiiri. Itse ehdotin Erlend Loen romaania isä Markku Suokonautiolle, joten se pitäisi nyt saada luettua. Äh, en oikein innostu, sillä Loe huohottaa tekstillään, kuten minä pahimmillani blogissani. Loen esikoinen on Supernaiivi. Niinpä niin.

Tänään pitäisi rykäistä yhtä sun toista konttorityötä valmiiksi, sillä ylihuominenkin menee poissa tietokoneen äärestä. Torstaina tai perjantaina on artikkelin kirjoitus. Ja jossain välissä tulisi lukea vähän tarkemmin Sianhoito-opas. Luin sen 2000-luvun alussa ja nyt kesällä joltain osin tarkasti. Joltain osin hampsien.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi