Arjen onnea

ma 12.8.2019

Rakkausvessapaperissa lukee: "Arjen onnea on viikata lakanat yhdessä." Joo yrittäjäarjen onnea on huutaa työtietokoneen äärestä, että tässä on yhtiökokouspöytäkirja, allekirjoita ja vie se täältä vittuun, että ei jää pyörimään tänne.

Koetin viime viikolla tehdä aville rakennustyömaan ennakkoalkuilmoitusta. Latasin kaavakkeen omalle tietokoneelle ja luulin tallentaneeni sen. Lähetin kaavakkeen. Tuli vastaus, että kaavakkeeseen ei ole tallentunut mitään. Tein ilmoituksen tänä aamuna netissä, mutta en löytänyt siihen lähetä-täppää. Printtasin kaavakkeen ja panin kirjekuoreen.

Palkanlaskentajärjestelmästä puuttuu jotain kirjanpitokoodinumeroita. Mielestäni pantiin ne paikoilleen puhelinneuvojan kanssa. Ilmeisesti mitään ei ole tallentunut järjestelmään.

Tämä on ihan kafkaa. Alan viikata lakanoita ja ripustella aviomiehen sukkia pyykkitelineelle.

Nyt kyllä vitutusbarometri nousee. Lähetin tällaisen viestin:

Soita asiasta XX:lle. Minä olen hänen siskonsa ja tyttäreni oli tätinsä kuljettajana. Minä hoidan tätä asiaa sen vuoksi, että minulla on toimiva tietokone - toisin kuin 75-vuotiaalla huvilassasi majoittujalla. Äläkä kimitä! Annoimme vain palautetta. Ei majoittujilla ole rahavaateita. Kannattaa opetella palautteen vastaanottamista. Suositan lämpimästi.

terveisin
Pia Valkonen

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi