Myyntikirje

ma 13.5.2019

Hei vastaava päätoimittaja, netti ei tarjoa muuta sähköpostiosoitetta Parnasson toimitukseen kuin Sinun osoitteesi.

Noh, ennen kuin ehdin katua, lähetän oheiset tekstit tarjolle Parnassoon. Dokumenteissa on outoja KIKV-merkintöjä, sillä ne ovat menossa tarkistukseen kirjoittamisen perusopintoihini myös.

Maksakaa voitte niistä ihan mitä tahansa. Vaikka euron yhteensä, sillä firmamme tilintarkastaja alkoi inistä jopa PARNASSON tilauksesta.

Olen koulutukseltani toimittaja ja varsinainen elantoni tulee aviomieheni selkänahasta. Rakennusliikekonsernin alle kuuluu aputoiminimi Lehtipiika,joka on erikoistunut muun muassa poliittisten tekstien haamukirjoittamiseen.

Aputoiminimi Lehtipiian kupparekisteritiedoissa lukee, että taiteilijatoiminta. Sekin on jäänyt tilintarkastajalta huomiotta.

Tärkeää on, että olen edes yrittänyt myydä juttuja jonnekin. Liitän tämän sähköpostin toukokuun lopussa päättyvän tilikauden papereihin ja Sinun vastaukseksi siihen.

Olen lähdössä Helsinkiin Matti Pulkkisen seura ry:n vuosikokoukseen. Se on huomenna tiistaina kello 12 alkaen Oodissa ja sinne on tulossa kirjailija Gerry Birgit Ilvesheimo, kirjailija-kirjallisuusterapeutti Raili Miettinen, Asta Torpo ja minä. Eikä varmaan ketään muuta.

Ystävällisti tai epäystävällisesti, ihan miten vain, joka tapauksessa äärettömän vitutuksen vallassa
Pia Valkonen
työnohjaaja- sekä kirjoittamisen perusopinto-opiskelija

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi