Pia Valkonen

Vuosaaren kirjaston koneelta

pe 22.2.2019

Terveisiä Vuosaaresta kirjaston koneelta. Tultiin eilen Marian kanssa tänne iltamyöhällä. Maria oli Savossa hiihtolomalla ja kohta pitäisi etsiä tosta Columbus-kauppakeskuksesta terveyskeskus. Minä vain avustan sinne vastaanotolle ja Maria kyllä pitää huolen, että en tunge mukaan.

Sen jälkeen kaupassa käynti ja etsitään Kelan postiluukku. Hakemus on mukana, pannaan se luukkuun samalla. Sitten koetan käynnistää Saabin Marian pihalta. Se on se meidän hirmuinen 1 500 euron romu, jossa ei ole lohkolämmitintä. Tämän aamun miinus kahdentoista asteen pakkanen tuli yllätyksenä. Luultiin, että tänään Helsingissä on plusasteita. Mulla kyllä on iso akku kuskin penkin takana auton lattialla ja pitkät käynnistyskaapelit, että periaatteessa auton pitäisi niillä käynnistyä.

Pitää etsiä isosisko (s. 1945) miesvainaansa siskon (varmaan about 90 v.) Järvenpäästä ja viedä sisko toisen isoveljen (s. 1950) luo kylään Mäntsälään. Sitten tullaan siskon kanssa yöksi Marian luokse tänne Vuosaareen ja lähdetään huomenna aamulla, jos ei ole jääsade ajamaan ehkä Puumalan (hautausmaa, sillä lasten isä ja mun kaikki sukulaiset, ukit ja mukit, äidinkin vanhat poikaystävät sekä jokunen oma viinaan kuollut). ... Puumalasta tarkoitus olisi ajaa Juukaan ja jättää sisko kotiinsa ja ajaaa Rautavaaran kautta Lapinlahdelle.

Voi, että tykkään Vuosaaresta. Jos olisi pakko muuttaa Helsinkiin, muuttaisin tänne. Missähän Gerry lienee?

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi