Pia Valkonen

Vuosaari

la 5.1.2019

Olen aina halunnut käydä Vuosaaren kirjastossa. Olen kulkenut rakennuksen sivuitse sen sata kertaa, mutta koskaan ei ole ollut aikaa. Aikaa ei oikeastaan olisi nytkään, sillä Maria mököttää - ja lukee Irmeli Westerholmin Riskitöntä kokeilua.

Pitää käydä kaupassa, apteekissa ja kirjakaupassa. Olisikohan UFF-kirppari vielä muutaman tunnin auki? Kahviakin tekisi mieleni.

Kirjastossa on juuri tällä sivulla näyttelytila. Osin näyttelyitä voi katsella ikkunan läpi.

Tulimme tänne puistojen läpi. Niitä tällä riittää. Mukavalta tuntui, että Marian lähipuistossa on näkövammaisille pistekirjoitusohjeet.

Jahas, tämä on kuin pikku kylä. Ajattelin juuri kirjailija Gerry Birgit Ilvesheimoa ja hänen uutta kirjaansa. Gerry tupsahti juuri kirjaston ovesta sisään. No niin, nyt meillä on pöytärodari. Ostimme eilen Marialle työpöydän Kuopiosta Tukeva-säätiön kierrätyskeskuksesta, kuten myös kekseliäitä konstruktioita astioiden kuivatukseen. Voi olla, että osa konstruktioista jäi kierrätyskeskuksen kassalle, sillä hämmennyin meitä palvelleen Tapion kahdesta kultaisesta korvarenkaasta vasemmassa korvassa. Ne olivat ihan kuin minun korvarenkaani, isommat vain.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi