Antti Pesosen muistoseminaari Alajärvellä

la 9.6.2018

En ole kirjoittanut blogiini mitään pitkään aikaan, sillä Marian muutto Helsinkiin ikään kuin imaisi minut tyhjäksi. Nyt se tapahtui. Sen piti tapahtua. Silti! En ymmärrä tapahtunutta. Vastahan Maria oli pikkukeskosvauva, jolle annettiin äidinmaitoa nenän kautta letkulla millilitra kerrallaan Kysin vastasyntyneiden teho-osastolla.

Miten tällä tavalla pääsi käymään? Että lapsi ei olekaan minun lapseni, vaan maailman lapsi, joka kulki kauttani. Ja alanko nyt sitoa Annaa itseeni? Enkö päästä Annaa menemään? Vaadinko Annalta alitajuisesti lasta itsensä tilalle? Olen tästä asiasta vitsaillut, mutta vitsit ovat pelottavan tosia.

Lähden tänään pakoon. Ajan Alajärvelle. Kanavan Kievarissa on IPU:N perustajan Antti Pesosen muistoseminaari.

Antti Pesosen muistoseminaari
9.6.2018 Alajärvellä

Itsenäisyyspuolueen pitkäaikainen puheenjohtaja Antti Pesonen menehtyi runsas vuosi sitten. Hänen muistokseen järjestetään kaikille avoin seminaari 9.6.2018 klo 14.00 alkaen Alajärvellä Kanavan Kievarissa (os. Myllykankaantie 5, Alajärvi). Tilaisuuteen ovat puhujiksi lupautuneet kirjailija Raimo Pesonen sekä tietokirjailija Ari Ojapelto. Heidän alustustensa pohjalta on tarkoitus käydä laajempaa keskustelua.

Tilaisuutta ennen, klo 13 alkaen, on mahdollisuus omakustanteiseen (15 e) ruokailuun (lohi/kasviskeitto, leipä, juoma, jälkiruoka). 

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi