Pia Valkonen

Piti aloittamani työnohjauksen opiskelun oppikirjat

ma 19.3.2018

En aloittanut. Piti kirjoittamani elämänkaarikurssille mukavista lapinlahtelaisista otsikolla "Kohtaamisia", piti kirjoittaa avioliitostani Sonettiin täksi illaksi otsikolla "Siivellä", piti sitä, tätä ja tuota. Ja vielä on työnohjausopinnotkin häämöttämässä horisontissa.

Viikonloppuna pesin Marian pyykit, luuttusin keittiön lattian, lakaisin yläkerran portaat, kannoin kolme kasaa kirjoja yläkertaan, panin Iisalmen kirjaston kierrätyshyllyyn menemään kirjoja, luin Kata Kärkkäisen Tulikärpäsiä ja tulin ärtyisäksi sekä opettelin IPhonen käyttöä. Otin valokuvia.

Niinpä jäi paljon kaikkea tekemättä. Facebookissa ovat nyt aikaansaannokseni. Se, että otan yhden valokuvankin päivässä, vie yllättävän paljon voimia. Juuri valokuvaus ja graafinen suunnittelu hävisivät päästäni aivoverenkiertohäiriöiden kera. Nyt syön perunoita ja purkkilihapullia ja lähden Iisalmeen vesivoimisteluun.

Panen näitä blogimerkintöjä tänne muistiin, sillä näihin pitää vielä palata. Ovat ihan mainioita: https://www.linkedin.com/pulse/ryhm%C3%A4dynamiikasta-ty%C3%B6el%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4-ty%C3%B6paikka-vai-mika-arramies

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi