Pia Valkonen

Lapsellista

pe 19.1.2018

Pentti Straniuksen mielestä perusteluni äänestää Nils Thorvaldsia olivat lapselliset. Niin olivatkin, sillä periaatteessa nämä vaalit tai ylipäätänsä mitkään vaalit eivät voisi vähempää kiinnostaa:

Heips, niin lapsellisia perusteluita kyllä, mutta missä oli Pentti Stranius silloin, kun Vapaus Valita Toisin -foorumia perusteltiin Helsingissä kulttuuritalolla? Ei näkynyt. Nils Thorvalds näytti siellä tai jossain muussa VVT-jutussa, jossa kävin - naamansa - en minä tyyppiä muuten tietäisikään.

Ja nythän on ihan sama, ketä äänestää, pressanvaalien kannalta, nythän jos jotain muuta äänestää kuin Sauli Niinistöä, äänestää ihan jotain muun asian tähden - Saukista tulee pressa kuitenkin. Toivon todella, että toista kierrosta ei tule, kauhea puudutus olisi, jos näitä vaaleja jauhettaisiin vielä viikkosotalla tästä eteenpäin. Sauli on ihan hyvä valinta, nuolee tasapuolisesti joka suuntaan. Toki Teivo Teivainen oli oikeassa, että Niinistö soperteli epäselviä puhuessaan Geneven pakolaissopimuksesta.

Minusta Pekka Haavisto oli natokannanotoissaan viime pressanvaaleissa niljakas. Ja viime pressanvaalien toinen kierros oli aivan kamala. Eihän Haaviston ja Niinistön välille saanut MITÄÄÄN eroa ja Haavisto oli NIIN NIIN kohtelias, jopa hännystelyyn asti, ettei herrojen välille olisi tullut mitään säröä. Penttihän oli viime vaaleissa Haaviston takana.

Näissä vaaleissa Haavisto on paljon linjakkaampi ja Thorvalds on ainoa, joka ääneen kannattaa Natoon liittymistä. Jotenkin ymmärrän heeboa, kun on ollut Moskovassa Putinin nousun aikaan. Tai siis ymmärrän Thorvaldsin Putinia kohtaan tuntemansa inhon.

Jotenkin mua ei YHTÄÄN nappaa nää vaalit. Ehkä tämä on vain vaalikyllästymistä. En ois tämänkään vertaa kiinnostunut tai kirjoittanut näistä, elleivät nämä olisi Kuopuksen ekat vaalit, jossa voi äänestää.

En tiedä, haluan varmaankin nauttia VAPAUDESTANI. Se tässä on. On kuulkaa helpottavaa, kun en ole vassujen jäsen enää!!!!!! Sitä paitsi Juha Hurme kirjoittaa Hullussa Algot Untolasta ts. Maiju Lassilasta, että tämäkin oli varsin ristiriitainen persoonallisuus.

Pia

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi