Pia Valkonen

Kuopion alueen kauppakamarin kokoukseen

pe 1.12.2017

Tänään on parisuhdepäivä. Kohta lähdemme kohti Varkautta. Matkalla Matti asentaa yhdelle työmaalle lukon. Siinä kuulema menee vain viisitoista minuuttia. Sen jälkeen pitäisi ehtiä Kuopion alueen kauppakamarin kokoukseen Varkauteen, jossa on jotain yritysjuttuja Suomi 100 -teemalla tai siis leijonateemalla tai jotain sellaista.

Päätän suhtautua asiaan myönteisesti ja uteliaasti. Toivon, että Varkaudessa olisi Savon slush.

Jos jossain välissä ehditään, käydään Wakauden museossa Wredenkadulla katsomassa Joel Lehtosen ja kumppaneidensa näyttely. Lopuksi napataan Maria kyytiin Varkauden Portilta. Pörssistä voisi katsoa kahden euron kirjoja minulle ja Matin lapsenlapsille taidekirjoja joululahjaksi.

Uniapneakokeet siirsin kahden viikon päähän. En halua oikeastaan edes tietää, hengitänkö yöllä vain en. Veikkaan, että en. Niin syvästi olin tajuttomuuden tilassa tänä aamuna ennen herätyskellon soittoa vai - vai onko kyse siitä, että olen kieltänyt itseltäni kellon vilkuilun yöllä. Että nyt nukunkin syvästi. Olen tähän mennessä nukkunut koiranunta. Jos on ollut aikainen herätys, olen juuri ja juuri torkahdellut yöaikaan ja katsonut ainakin tunnin välein, mitä kello on.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi