KauppaSuomi

to 16.11.2017

Ärräpäissä virisi keskustelu kauppias Vesa (se on kyllä Juha, kiitos Ulla, korjauksesta, korjattu ti 21.11.2017) Kärkkäisestä ja tämän lehdistä, Magneettimedia ja KauppaSuomi:

Heloi, tulihan se kiuruvetislähtöisen Juha (ei siis Vesa Kärkkäisen )kauppa-aiheinen lehti tännekin, juu, meilaan teille Long Play -journalistien historian parhaan jutun Totuuksien tavaratalo vuodelta 2013. Siinä kerrotaan, mikä heppu se tämä Kärkkäinen on.

En tiedä. Jos ei nyt oteta lukuun flirttailua uusnatsien kanssa - onko ihan aseistanut niitä tämä Kärkkäinen, vaikea sanoa. Jotain tässä kuitenkin on. Mätää. Tässä hepussa. Ja samalla sangen kiehtovaa. Jotenkin heebo on ... hajulla siitä, mitä on tapahtumassa.

MUTTA. Magneettimediassa oli töissä kunnioittamani Riikka Söyring, joka asuu Heinävedellä miehensä kanssa alkutuotanto-oloissa. Riikka on IPU:n eduskuntavaaliehdokas vuodelta 2015 ja opiskellut kriittisessä korkeakoulussa, tietää paljon kaikenmoista kansainvälisestä politiikasta, en tosin ole lukenut Riikka Söyringin kolumneja sen koommin, kun IPU:n perustaja Antti Pesonen sairastui syöpään ja kuoli ja vaalipäällikkö Timo Isosaari muutti Viroon. Riikka on ihan loistomuija. Oltiin IPU:n kasvattini Timo Revon kanssa Riikan luona suunnittelemassa vaalikampanjaa ja meitä alkoi kovasti naurattaa, mukana oli outokumpulainen IPU-ehdokaskin - tällä venäläinen vaimo -, ettei meitä toden totta haittaisi yksi oligarkki kampanjaamme rahoittamassa, meille riittäisi ihan sellainen keskisuuri tai jopa Venäjän mittakaavassa ihan pikkuriikkisen pieni.

Joka tapauksessa aion lukea Vesa Kärkkäisen KauppaSuomen tarkkaan. Kärkkäisen amerikkalaisperäinen survivalismi on mielenkiintoista. Mehän Marian kanssa melkein ajettiin Kärkkäisen poron päälle Ylivieskassa. Maria halusi Ylivieskaan paraschooldayhin. Siis vammaisurheilijoiden koulupäivään. Maria vain päätti, että nyt sitä mennään ja minä keksin, että niinpä mennään. Maria otti yhteyttä ylivieskalaiseen kouluun ja rehtori vähän oudoksuen sanoi, että voidaan tulla. Maria kehitti siitä Mäntykankaan koululle jonkun projektin. Olihan se projekti hieman henkilökohtaispainotteinen, mutta niin me vain köröteltiin meidän pikku pakulla Marian kanssa Ylivieskaan eräänä toukokuisena kauniina aamuna ja poks, kun oltiin Ylivieskan puolella tien yli juoksi PORO. Minä soittamaan heti Matille, että nyt tuli kyllä kajahdus, nähtiin Marian kanssa PORO. Matti naureskeli, että se oli kyllä varmaan peura. Siinä samassa muistin, että Kärkkäinen on niille seuduin tuonut porotokan, mutta eivät ne sitten olleetkaan käyttäytyneet niin kuin piti. Porotokka oli osa Kärkkäisen omavaraisuusprojektia.

Olen kertonut nämä samat jutut teille sata kertaa, mutta aina ne vain jaksavat viehättää minua.

Kärkkäisen Kauppalehdessä puhuttiin tästä toimittajan raiskauskeisistä, ihan ihme juttu, onkohan tää toimittaja ollu jossain aineessa, mitäs niitä nyt onkaan niitä eshtablishment-huumeita...? Kokaiini tai joku semmoinen?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005298637.html

Tänään kirjoitan elämänkaarikirjoitusta. Kuivaniemen jappaanilaisista, joista myös oli toveri Oiva Hevosen kanssa puhe, oli TAAS juttua Kantrissa. Jännä juttu, osaan näköjään Maaseudun Tulevaisuuden liitelehtienkin jutut ulkoa. Luulin, että japanilaispariskunnasta olisi ollut juttua ihan pari vuotta sitten, mutta siitä onkin VIISI vuotta. Muistan jutun kuin eilisen päivän.

Pia"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi