Ei näytä kuin näin pienen tilan tämä järjestelmä,
kun kirjoitan luonnosta!

to 12.10.2017

Päivämäärät vain tanssivat silmissäni. Maanantaina kirjoitin Lapinlahti-palvelee palstalle torstain 12.10. ,että vammaisneuvoston kokous on torstaina 12.10. Ei ole. Se on keskiviikkona 18.10. ja alkaa esteettömyyskierroksen uusintakierroksella klo 10 Jussinpihan edestä (os. Asematie 8, Lapinlahti). Etenemme niin pitkälle kuin pääsemme ja päädymme toivottavasti kunnantalolle klo 12 alkavaan kokoukseen. Haen Peten Suistamontieltä klo 11.45.

Mutta nyt alan keskittyä illan kirjallisuuspiiriin Lapinlahden kirjastossa. Luettavana meillä oli Terhi Törmälehton Vaikka vuoret järkkyisivät. Tilasin Terhi Törmälehdon vuonna 2004 kirjoittaman gradun kaukolainana Oulun yliopistossa, mutta se nyt ei ehdi tähän hätään. Terhi Törmälehdon gradu koski kielilläpuhumista, golossaliaa. Ilmeisesti gradu on tehty puheviestinnän laitokselle. Pah, se ei taaskaan käynyt ilmi Oulun yliopiston tietokannasta. Siellä oli vain seuraavat tiedot:

480. TÖRMÄLEHTO, Terhi: Pyhää puhetta ja salattuja sanoja. Suomenkielisten uskovien glossolalia (94 sivua ja 9 liitesivua).

Tsattailin jonkun Oulun yliopistokirjaston Osmon kanssa. Onkohan edes todellinen lihallinen ihminen vai tietsikka-Osmo: Hei Pia, miten voin auttaa -robotti? Joka tapauksessa tsatti-Osmo lupasi, että gradua kyllä lainataan sieltä yliopistokirjastosta.

Tässä kuva siitä, millaisessa tilassa joudun kirjoittamaan tätä (katso tietokoneruudun oikeaa ylälaitaa, siellä on kolme tuttua hahmoa, tunnistatko? Kirjailija Gerry Birgit Ilvesheimo sanoi hahmoja, jotka esiintyvät myös lempihiirimatossani, Matti Pulkkisen seura ry:n keskeisiksi toimijoiksi, minä olen tuo ensimmäinen oikealta):

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi