Siis mitä?

ke 11.10.2017

Äiti täyttäisi tänään 97 vuotta, ellei olisi kuollut 76-vuotiaana vuonna 1996. Tällä kertaa elämänkaarikurssilla äiti on noussut merkittävämmäksi kuin isä. Isä oli rauhantahtoinen, hyväluontoinen, hienotunteinen ja ehdottoman lojaali .... suvun vanhin. Mutta äidissä oli särmää. Äiti oli tunteikas, helposti kiihtyvä, väsyvä, tempoileva, ylikierroksilla ja alikierroksilla.

Otsikko on Siis mitä? Löysin täältä blogikirjoitusalustalta näpyttimen, jossa voi 

Tässä koekuva lauantain Matti Pulkkisseminaarista (se on kyllä kauhea, mutta parempaan en näin kymmenen vuoden kuvaustauon jälkeen pysty):

Noh, piti kuitenkin itse pienentää kuva ensin. Täysikokoisesta jbg-kuvasta järjestelmä sanoi, että kuvan koko on liian suuri. Pitää vielä kokeilla pysykuvaa, sillä tällaisenaan alustajat näyttävät kärpäsenkakoilta.

Jahas, pystykuva onkin sitten suurempi. Jahas, jahas. Edessä suu auki Matti Pulkkiselämäkerturi Pentti Stranius, kuten aina, puhumassa, sanomassa jotain ja se on hyvä se!, hänen takanaan uskontotieteen professori Terhi Utriainen, sitten kirjallisuustutkija Sanna Nyqvist ja tilaisuutta johti kirjailija  Gerry Birgit Ilvesheimo... ja nyt pyöräilen Hoijakkaan, mikäli jokin pyöristämme on ajokunnossa sopimassa YK:n viikon Lapinlahden Venäjä-seuran jutusta. Juttuun on tulossa Suleika avaa silmänsä -suomentaja Kirsti Era, joka voi puhua myös muutakin Venäjästä ja vaikka vähän Natostakin. Päivämäärä on ke 25.10.2017 ja tilaisuudessa saa lounasaikaan keittoa ja tilaisuuden jälkeen päiväkahvia, ehkä, jos niin nyt sovitaan, kun pyöräilen sinne Hoijakkaan. Satu on tullut Venäjältä ja valmis miettimään seuraavaa tilaisuutta. Juu, mitäs vielä? MIten tämä julkaistaan nyt täältä koko näytön tilasta. Eipä ole julkaisunäpyttimet näkyvissä, voi peräpukama!!!!!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi