Pia Valkonen

Romaanihenkilön kuolema keittiön pöydällä

ma 9.10.2017

Kylläpä osasin ottaa paskoja kuvia lauantaina Eemilissä Lapinlahdella. Piti ottamani kuvia Romaanihenkilön kuolema -tilaisuudesta. Matti Pulkkisen seura oli siinä järjestäjänä. Joo, tilaisuus oli kiva ja lapinlahtelaiset löysivät sinne tiensä, vaikka emme tarjonneet Pasimusicin konsertin ja keskustelun välissä kahvia. Olisi kyllä pitänyt. Näin, että joukossamme oli todellisia kulttuurin ystäviä, joilla oli nälkä.

Alla linkki Pentti Straniuksen blogiin lauantaista. Pitää soittaa Matille, että ostaa myös tämän päivän Iisalmen Sanomia. SIinä oli Anita Kulmalan hyvä juttu tilaisuudesta. Minäkin pääsin kuvaan!

http://blogit.kansanuutiset.fi/oisinajattelija/pasimusic-festival-ja-matti-pulkkinen/

Ja nyt se kuva Romaanihenkilön kuolemasta meidän keittiön pöydällä ennen Eemilin kirjallisuuskeskustelua. Kirja on kirjailija Gerry Birgit Ilvesheimon omaisuutta, kirjan päällä on myös kirjailijan muistitikku, voi hitsi, miten pieni kuva tähän mahtuu.....:

No tämä on vain koe. Lauantainen kuvaamisenikin oli koeluontoista. Julkaisen semppakuvia vain äärimmäisen hädän ja kuvapulan kohdatessa. Mieluummin en koskaan, sillä olen täysin unohtanut salaman käytön.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi