Pia Valkonen

Maatalouslautakunta

to 28.9.2017

Olen lähdössä Iisalmeen maatalouslautakunnan kokoukseen. Eilen kun kehuin Marialle puhelimessa, että minulla on maatalouslautakunnan kokous, kuului vierestä siitä yöllisen hiekkakasamme (Pyry!) päältä, että maaseutulautakunta. Nyt en ainakaan koskaan saa sanottua, että maaseutulautakunta!

No niin vahvan vas.naisen Kaisa Korhosen idea oli pseudomaaseudun järjestämisestä uusrikkaalle luovalle luokalle. Minä voisin olla mukana sellaisen palvelujärjestelmän luomisessa. Voisin olla luovan luokan maaseutujärjestelijä. Viljellä kiireisten ja maksukykyisten asiakkaiden puutarhoja vaikka tai ajaa nurmikoita. Mieluummin sitä maksusta nurmikkoa ajaa kuin ihan ilmaiseksi omalla kotipihalla. Tai siivoaa esim. Voisin ulkoiluttaa koiria tai harrastelampaita.

Jotain piti vielä sanoa. Maaseutulautakunnan kokous järjestetään kokoushuone Pihatossa osoitteessa Luuniemenkatu 3. Niin. Miltähän näyttää osoitteessa Luuniemenkatu 3. Tontilla pönköttää yksi ainukainen kokoushuone ilmeisesti. Vähän niin kuin Pielavesi-Keiteleessä 2000-luvun alussa ollut kokousilmoitus: Vasemmisto-osaston tupailta Leksalla.

Kaikkihan nyt tietävät, että vassut pitävät kokouksiaan Leo Kukkosen kotona. Juu ja samalla alitajuisesti kerrotaan, että tänne ei sitten haluta yhtään ketään ulkopulista. Edes vahingossa.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi