Pia Valkonen

Demokratiasta aivosumussa

ti 12.9.2017

Olin aamulla sokerirasituksessa ja sain Iisalmen Työterveysasemalta myös ohjauksen astmapuhalluksien mittaamiseen. Otin tirsat sydänfilmilaverilla työterveysaseman sinisen viltin alla. Väsytti ja palelsi. Rasituksesta tuli huonompi olo kuin konsanaan ammoin Annan raskauden aikana. Muistan sillloin, että keikuin Kuopion teekoon labran epämukavalla sohvalla ja koetin pysyä istuma-asennossa. Maria oli vaunuissa, mutta ei muistaakseni enää itkenyt taukoamatta. Oli jo syksy ja olimme Leonidin kanssa palanneet Puumalasta.

Raskausajan diabetes varoittaa myöhemmästä kakkostyypin diabeteksesta.

No, tulipa luettua vino pino Kotilääkäri-lehteä ennen kuin alkoi tulla niin huono olo, etten pystynyt lukemaan mitään. Oli kirjailija Anna-Leena Härkösen masennusta ja vaihdevuotisten naisten seksin papitarta Heli Heinoa ei kun Heinon kumppania Ali Heliniä. Myös välinpitämättömyys avioliitossa on kaltoinkohtelua!

Äh, nyt on maksettava laskut ja edes yritettävä verottajan ilmoituksia. Illalla on psykoterapiani. Uusimmassa Voimassa oli mielenkiintoinen juttu siitä, kuinka demokratia tuottaa väistämättä oligarkian tai niin kuin nyt Suomessa meritokraattisen oligarkian. Niinhän se varmaan on, mutta ei siihen pidä tyytyä, kuten Marxkaan ei tyytynyt siihen, että pääomat kasautuvat. Tarvitaan luokkataistelua! Sekä valtasuhteita ja hierarkioija purkavaa anarkiaa, ellei nyt sentään ihan anarkosyndikalismia.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi