Pia Valkonen

Päivi Istala, Gerry Birgit Ilvesheimo
ja Marja-Sisko Aalto

Aikataikassa tänään Lapinlahdella

pe 8.9.2017

Kohta pitää lähteä hakemaan Päivi Istalaa, Saima Harmaja -seuran puheenjohtajaa, junalta. Päivi Istala kertoo, miten villitä kansaa runoudella ja vaikka Saima Harmajalla kello 15 SPR:n vapaaehtoiskeskuksessa Hoijakassa. Sen jälkeen taisin luvata mennä kasaamaan vihreiden telttaa. No, kasaamiseen osallistuminen varmaan onnistuu siinä sivussa jotenkin.

Kello 18 kirjastolla puhuvat kirjailijat Gerry Birgit Ilvesheimo ja Marja-Sisko Aalto fasismista ja vuodesta 1918. Ilvesheimo antaa teoreettisen taustan ja Aalto puhuu tulevasta novellikokoelmastaan.

Työväentalolla olisi taidetta, kahvia ja pulla.

Keskiviikkoiltana, väitin, että Kuopion Pyhän Nikolaoksen Katedraalissa olisi ollut vigilia. Tarkoitin ihan tavallista keskiviikon ehtoopalvelusta, mutta olin vain jotenkin niin sekaisin termistön kanssa. Termistön, jota en ole käyttänyt työkseni sitten joulukuun 2011 ja viimeisen päätoimittamani Solea-lehden. Ehtoopalvelus oli hyvätunnelmainen ja Kuopion Ortodoksisuus tutuksi -kokoontumisen takia tupa oli täynnä porukkaa ja papistoakin oli paljon paikalla.

Veli Harri Peiponen oli kirjoittanut uus-Soleaan eli Aamun Koittoon hyvän jutun siitä, että Kirkon ovet ovat avoimet. Uskon, että ovat.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi