Pia Valkonen

Tähän ei moni pysty

ma 11.9.2017

Kesä yhtä aikaa omaishoitajana ja kirjallisuuden perusopintojen opiskelijana sekä yrityksen talousvastaavana johti tähän:

No niin! Mun on aika lähteä varhaiseläkkeelle (52 v.) tai palata omiin toimittajan töihini!

Olen maksanut Lapinlahden K-Raudan maksun (64,13 e) teille 27.7., mutta teillä se näkyi vasta 28.7. (minä pöljä tuijotin väärää päivää tiliotteella, tottahan maksu tapahtuu aikaisemmin ja maksun kirjautuminen toiseen pankkiin myöhemmin.)

Oikeasti tekisi mieli vetää itsensä vessanpytystä alas. Sillä mulla on ollut kädessä se teidän karhu ja olen aloittanut hätäpäissäni sen maksamisen. Sitten on tullut jokin keskeytys ja olen ottanut käteeni laskupinosta seuraavan maksun. Olin nimittäin maksun saajan paikalle näpyttänyt K-Raudan TILINUMERON ja tilinumeron paikalla oli siis teidän tilinumero. Viite on K-Raudan laskusta ja laskun loppusumma.

Tähän ei moni pysty!!!!!

Niin. Tässä olisi meidän tilinumero, jos vielä on mahdollisuus saada raha takaisin....:

Anteeksi vielä kerran sotkos.

Pia Lapiomiehestä

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi