Pia Valkonen

Energiavaje

to 3.8.2017

Nauratti, kun kirjailija Gerry Birgit sanoi Leppävirralla, että jaksaa olla yleensä päivässä aamusta vain pari tuntia virkeä. Mulla on aivan sama juttu. Jaksan olla toimintakykyinen aamukahvin jälkeen kaksi, parhaassa tapauksessa kolme tuntia. Tänä kesänä olen ne tunnit odotellut, että Maria herää. Firman hallintohommiin olen päässyt joskus kello 13 tai 14 iltapäivällä.

Kuten tänäänkin. Ja etsikkoaikani kului siihen, että koetin selvittää, miksi Glorian laskussa ei näy Lehtipiika, vaikka firmani nimi näkyy kyllä www.omasanoma.fi:ssä. Alustassa, jossa muka saattoi "hallinnoida" omia tilauksia, saattoi kyllä lopettaa tilauksen, mutta vähänkin monimutkaisemman asiaan hoitamiseen ei ollut edes chat-laatikkoa. Asiakaspalvelupuhelinnumero käski kerta toisensa jälkeen painaa numeroita 1-5 ja sitten kun painoin 3:a, nauha kertoi, että asiakaspalvelussa on ruuhkaa ja arvioitu jonotusaika oli 6 minuuttia ja jonotushan tietysti on maksullinen. Kun olin turhautunut ja vihainen, kirjoitin Sanoma Aikakakuslehdille kirjeen.

Toinen energianpisara, jonka itsestäni tänään iltapäivällä puristin, meni Kaskikuusen kansalaisopiston henkilöstökortin tietojen täyttämiseen. Tai no, lomakkeen täyttö oli ihan jees, mutta todistusten kaivaminen esiin oli uuvuttavaa. Tiesin kyllä, missä niitä säilytän, mutta en oikeastaan olisi halunnut edes nähdä niitä.

Mitä kaikkea olenkaan tehnyt !!!!! Tulin ensin hyvälle tuulelle ja sitten uudelleen vihaiseksi. Kaikella tekemälläni voin uusliberaalipaskakokoomussuomessa pyyhkiä anusaukkoni. Esimiestoimittajaksi pääsee kuka tahansa, kunhan vain on entinen Ylä-Savon neito tai muuten nätti. Kirjallisuusdosentti Markku Soikkelin sanoin - hän turhautui apurahahakemusten kirjoittamiseen: Mikään mitä olet tehnyt ei ole mitään; mikään mitä aiot ei ole mitään; mikään mitä itsestäsi sanot ei ole mitään. Ja tervetuloa ensi vuonna uudelleen.

http://bitteinsaari.blogspot.fi/2017/07/taman-apurahan-haluaisin-lukea.html

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi