Pia Valkonen

Touko Aallosta tuli vihreiden puheenjohtaja

su 18.6.2017

Eilen Vihreät - De Gröna odotteli puheenjohtajaääntenlaskentaa tuntikausia Tampereella Sampolan kokoussalissa. Oli hauska seurata meininkiä netistä. Puolukokousporukka otti odottelun rennosti ja nauraa hörötteli kokoussalin valkokankaalle heijastetuille twiiteille. Välillä vihreä väki lauloi Ultra Brata ja välillä pelasi vihreillä ilmapalloilla kokoussalilentistä.

Sain aamulla tekstarin: "Nyt on Touko Aalto pj joten loikataan vihreisiin!" Vastasin, että juu, se tehhään!!!!

Katsoin jo netistä, että vihreillä olisi minulle sopiva minifraktio, Armonvihreät. Armonvihreät suhtautuvat myönteisesti ainakin tasa-arvoiseen avioliittolakiin ja uskontoihin. Puheenjohtajana on pätkätöitä tekevä pastori Suvi-Maria Junni, joka asuu Tapulikaupungissa (mikä se nyt onkaan - Koillis-Helsinkikö?) ja tietää omakohtaisesti, mitä on elää pienituloisena pääkaupunkiseudulla.

Eilen intouduin vihreiden puheenjohtajavaalia odotellessa siivoamaan, koska aivot olivat vielä hiekkaiset ja tukossa flunssan vuoksi. Ei olisi pitänyt! Iltasella nousi kuume ja vanhaa Inhimillistä tekijää, jossa oli kaksi mielenkiintoista kuolleista herännyttä, katsoessa nukahdin niin syvään uneen, että meinasin loppujen lopuksi missata koko puheenjohtajavaalin.

Maria haluaa herätä. Jatkan myöhemmin.

Tänäänkään ei ole opiskelupäivä. Aamulla olin hutera ja juuri ja juuri jalat kantoivat minut alakertaan. Huh, että osaa olla tauti!

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi