Pia Valkonen

Perussuomalaiset

ke 14.6.2017

En olen kommentoinut persujen vallanvaihdosta tai puolueen repeämistä blogissani millään lailla. Tällä hetkellä on vain atavistinen tunne. Persujen repeäminen pelottaa. Rasisteja ei tämän jälkeen enää pidättele kukaan. Jussi Halla-ahosta (nuiva uusperse eiku persu, Samu Sirkka, pikku Heidi, kalju rotta ja evoluution umpikuja, valkoista raivoa täynnä oleva koulukiusattu) näki, kuinka tämä täyttyi vihastaa soinilaisia ja vanhoja järkimaaseudunpuoluelaisia kohtaan.

Jos minä olisin saanut valita, mitä tapahtuu, olisin valinnut sen, että hallitus hajoaa ja sotesekoilu samalla tulee lykätyksi ja tyrehtyy omaan vapaaseen kilpailuunsa. Olisin niin toivonut, että kristilliset olisivat pitäneet päänsä ja kriittisyyteensä, joka heissä oli kunnallisvaalien alla. RKP:stä nyt ei ota erkkikään selvää, kannattavatko he kapitalistista kaiken kilpailuttamista.

Toisaalta persuasiasta on kohta kaikki sanottu. Maaseudun Tulevaisuuden kolumnisti Jukka Koivula kirjoitti osuvasti, että Soini maksoi synneistään (MT ma 12.6.2017 s. 8). Soinin johtamat persut tarvitsivat rasistien äänet. Seurasin jo vuonna 2008 Suomen Sisujen nettisivuja ja olin kauhuissani aggressiivisista asefetisseistä ja avoimesta muukalaisvihasta.

Ei mennyt kuin vuosi tai pari ja Suomen Sisun sivuilla helkkyivät kanteleet ja liplattivat lainehet. Suomen lippu ja Suomen vaakunaleijona saavat minut nykyään oksentamaan, ei voi mitään. Ja jollain käsittämättömällä tavalla tästä kaikesta hyötyvät Kansallisesta kokoomuksesta Ylikansallisen Verovapaan Superkapitalismin Kannattajakokoomukseksi muuttuneet hegemonit.

Kokoomus on saanut ikään kuin omat piilevät sisäiset demoninsa tai oman poliittisesti epäkorrektin puolensa siirrettyä halla-aholaisiin. Kun kaikki nyt osoittavat sormella halla-aholaisia ja halla-aholaiset osoittavat sormella mamuja, voidaan taustalla tehdä ihan minkälaisia ylikansallisen kapitalismin sotesiirtoja tahansa. Kaikki huutavat kuorossa SUSI! ja vipsis, julkinen terveydenhuolto, yhteinen omaisuutemme, on myyty veroparatiisifirmoille.

Myös fiksu kepuliini Timo Kaunisto, joka on naimisissa vihreiden kanssa, kirjoitti Maaseudun Tulevaisuuden Vierailijassa: "Puolueet - omani mukaan lukien - ovat liian helposti omaksuneet talouden eliitin ehdot. Tulojen ja varallisuuden erot näyttävät olevan kasvussa, kun esimerkiksi osinkoja, palkkioita ja bonuksia kikkaillaan kevyen verotuksen piiriin." (MT ma 12.6.2017 s. 2)

Tähän asti Timo Soini (pääpiru ei kun entinen pääpersu) on jotenkin pitänyt halla-aholaiset kurissa. Hänessä on jopa jonkinlaisen sankarin ainesta, uhrasihan hän oman kannatuksensa sille, että pelasti Suomeen 30 000 irakilaista. Muistatte varmaan, että Juhana Vartiainen (uusliberaalidemari, joka meni - syystäkin - kokoomukseen häpeämään omaa uusliberaaliuttaan) kävi ennen irakilaisten tuloa joka tuutissa mussuttamassa, että Suomi tarvitsee vuosittain 30 000 maahanmuuttajaa. Minne on hävinnyt Juhana Vartiainen mussuttamasta? Eihän sitä tullut kuin 30 000 mamua pakolaisten muodossa yhtenä vuotena!!!!

No niin. Jotta kaikki olisi erityisesti kieroa peliä, taustalla on myös tämä: "Neuvotteluissa hallituskumppanit olivat vaatineet Halla-ahon mukaan perussuomalaisilta takeita siitäkin, että perussuomalaiset olisivat olleet kokoomuksen ja ja keskustan linjoilla myös EU:n integraation syventämishankkeissa, jonne Suomi pyrkisi eturintamassa, Halla-aho kertoi. ”Hallituskumppanit korostivat sitä, että ei edes riitä, että perussuomalaiset tukevat hallituksen hankkeita, vaan meidän pitäisi pidättäytyä niiden arvostelusta kaikilla tasoilla.” http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005253312.html

Itse asiassa taitaa olla niin, että on aivan täysin paskan lati hallituskepulle ja -kokoomukselle, miten rasistisia halla-aholaiset ovat, kunhan kukaan ei puhu mitään EU:sta (ja sitä myötä vahingossa siitä, millainen uusliberalistien märkä uni EU tosiasiassa on).

Sebastian Tynkkysen (bipersu) blogi kannattaa lukaista:

https://sebastiantynkkynen.com/2017/06/13/ploki-soinille-olet-poliittisen-historian-suurin-huijari/

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi