Heavypastori

ti 11.4.2017

Heavypastori Haka Kekäläiselle kirjoitin seuraavan viestin: "Mutta juu, sitä meinasin sanoa, jotta kun kerta nyt osuttiin samaan puolueeseen, älä vielä jätä sitä femmariporukkaa. Minä haahuilin nyt siihen suuntaan, kun ei aviomiehen kanssa mahduta samaan Vasemmistoliittoon. Meille kummallekin pitäisi olla Valkosen Oma Vasemmisto."

Toinen fanitettavani kirjoitti blogissaan näin (vie jalat suustani, tähän ei ole mitään lisättävää):

http://patomaki.fi/2017/04/vaalipaivan-kunniaksi-kriittinen-sana-sote-uudistuksesta/

Koirakeskustelua

Tori.fi:n koiratarinoihin ihastuneena löysin Pyry Kasperille vihdoin rodun. Suonenjoella oli ja on edelleenkin tutunoloisia laumanvartijauroksia tarjolla: Malek, Minttu ja Ville. Kolmikosta Minttu on kuin Pyry Kasperin toisinto. Ja poks, mikä onkaan rotu? Etelävenäjän paimenkoira, nykyään pelkka etelävenäjänkoira, sillä koira on paimenen apuri, ei niinkään itse paimen, vaikka sanotaankin, että etelävenäjänkoira pystyy kontrolloimaan lammaslaumaa juomapaikalla. Se osaa jakaa lauman pienempiin ryhmiin ja päästää ryhmät säädellysti juomaan, jotta lampi tai lähde ei sotkeennu.

Pyry Kasper on kyllä älykäs, kekseliäs ja Luojan Kiitos epäluuloinen luonteeltaan. Se ei heittäydy tilanteisiin suinpäin, kuten border-Pimu. Onneksi Pyry Kasper on leikattu, se varmaankin hillitsee vartiointi- ja dominointitaipumusta.

Kirjallisuusrosentti Markku Soikkeli avasi muutama Kulttuurivihko sitten koirakeskustelun. Hän loihe ihmettelemään sitä, miksi ihminen hankkii koiran. Soikkelihan on kunnostautunut akateemisessa ylemmyydessään muun muassa siinä, että ihmetteli ensin, miksi ihminen hankkii S-kortin ja sen jälkeen kummastelussaan, miksi mies hankkii lapsen.

Mutta hyvä kuitenkin, että Soikkeli sen verran on kiinni elämässä, että äänesti ja kampanjoi kunnallisvaaleissa järeän tamperelaisen vasemmistonaisen Sinikka Torkkolan puolesta. Sinikka Torkkola panisi jauhot suuhun vaikka itse Erkki Jättiläis Virtaselle (vas. Kuopion ääniharava jälleen).

Meidän on yhdessä elvytettävä Erkki Jättiläis Virtasen pieni, mutta sitkeä vastinpari, Heidi Komulainen. Lapinlahden Vasemmisto kaipaa nyt sitä. Voisiko Tiina-mami Heikkinen (vas. Lapinlahden ääniharava) tehdä jotain?

Kirjailija Tiina Raevaara on vastannut Soikkelille Ylen Pilkun jälkeen -ohjelmassa, jota en tietenkään ole katsonut, sillä tulee töllöstä aivan liian myöhään. Minun tulee aloittaa aivojeni sammuttaminen jo kello 16-17 aikaan. Muuten en nuku ja nyt on ollutkin pari viikkoa todella huonojen nukkumisten öitä.

Raevaara sanoi, että koiran liittoutumisella ihmisen kanssa on vanhempi historia kuin kirjoitustaidolla! Raevaara provosoi:

http://yle.fi/aihe/kirjojen-suomi/pilkun-jalkeen

Tämänhetkinen haaveeni olisi muuttaa maalle viiskytluvun taloon, jossa on puulämmitys (kakluunit) sekä leivinuuni ja sellainen vanhan ajan hella, Talon tulisi sijaita jossain noin kilsan tai puolen päästä naapurista, jotta voisimme pitää laumanvartijoita irti. Pyry Kasperhan tekisi joka ilta ja aamu sellaisen lenkin, jonka sisään tulisi noin neliökilometrin ala. Semmoinen olisi Pyry Kasperin ihannereviiri.

Se kävisi käpsyttelemässä tilustensa nurkat. Haistelisi, mikä jänis täällä on käynyt ja mikä hirvi täällä. Ei sen kummempaa. Talossani voisi olla myös kanoja ja pieni punainen traktori, jolla Matti urakoisi myös naapureiden lumityöt. Mitäs minä tekisin? Minä hoitaisin koiria, pennuttaisin niitä ja munittaisin kanoja sekä kirjoittaisin blogiani. Voisin minä toki toimia tieisännöitsijänäkin tai osa-aikamaatalouslomittajana.

Mattia suunnitelmani nauratti. Hän kysyi, että minkä tien isännöitsijä aikoisin olla; senkö, jonka aurauksia hän pikku traktorillaan urakoisi.

Uusliberaalidemarit hhhhwittuuuuunnnnn....

Uusliberaalidemari Mikael Jungner (kohta loikkaa) sai kunnallisvaaleissa vain 373 ääntä. Hänelle oli alkanut vaaleja seuraavana päivänä sataa viestejä siitä, että on väärässä puolueessa. Varmaan on ja se on hyvä asia, sillä ilmeisesti demareissa uusliberalismin aika on vihdoin ohi. Ja nyt näyttää siltä muuten, että Vihreät on uusi sosiaalidemokraattinen puolue. Sen ovat äänestäjätkin huomanneet. Demareiden ääniä varmaankin nyt livahti Vihreisiin.

SAK:ssa töissä ollut Ozan Yanar (vihr.) lausuikin Vihreän Langan haastattelussaan joskus, että hän olisi demari, mutta kun demarit eivät ole demareita. Monimutkaista ja pienen pieniä nyansseja. Ehkä Jungnerin kannattaisi sittenkin loikata kepuun - kököömuksen sijaan, koska keskustavasemmistolaisuudesta puhui.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005165353.html

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi