Pia Valkonen

"Uusliberaali EU on tulossa tiensä päähän.
Joko EU muuttuu tai hajoaminen jatkuu."

ke 8.3.2017

Hyvää naisten päivää vain! Olen tänä aamuna siivonnut pöydän, täyttänyt astianpesukoneen ja raivannut lattioita Pyry Kasperin jäljiltä. Matti kävi yläkerrassa työmaalle lähtiessään hilpeänä onnittelemassa minua naistenpäivän vuoksi ja tuumasi ilmeisen voitonriemuisena, että naistenpäivänä odottaa naisten töitä. Joku oli yöllä tehnyt ruokaa ja jättänyt keittiöön hävityksen kauhistuksen.

No, ei haittaa, pääasia, että se joku on syönyt.

Luin viimeisimmästä Hesarin Kuukausiliitteestä koskettavan kertomuksen kuopiolaislähtöisen toimittajan sisaren anoreksiasta. Olkoon Annalla vaikka ortoreksia, kunhan syö. Ja jättäköön keittiön sotkuiseksi. Kyllä mami siivoaa, vaikka mariseekin. Jääkaapissa on loput kanafileistä. Ne pitäisi työntää uuniin. Voisin panna ne hautumaan kanaliemeen tai härkäliemeen, mikäli kanakuutioita ei ole. Höpsistä, onhan meillä soijaa ja sitruunaa.

Ajattelin tämän päivän pyhittää kirjallisuustieteen perusteille, mutten eilen illalla saanutkaan Humisevaa harjua loppuun. Nyt istun kiikkutuoliin ja alan rykäistä Humharjun viimeisiä sivuja kertaistumalla.

Olen odottanut Heikki Patomäen blogikirjoituksia kuin kuuta nousevaa. Edes joku EU:sta jotain, kun vaikuttaa siltä, että suomalaiset mepit ovat aivokuolleita. Patomäki on ollut asiantuntijana EU:n tulevaisuutta käsittelevässä työpajassa ja olivat pohtineet Euroopan yhteistä yhtiöveroa:

http://patomaki.fi/2017/03/yhteinen-yhtiovero-eurooppaan/

Arto Luukkanen oli Lännen Mediassa höperehtinyt ennustuksen siitä, että Venäjä hyökkää tammikuussa Ukrainaan. Ei hyökäntkää ja Hannu Taanila, jonka takia olen ajanut edestakaisin Kuopiosta Varkauden Portin Kirjapörssiin, alustaa ensi lauantaina Lapinlahden lukiolla otiskolla Entä jos ei hyökkääkää. Ajattelin mennä kuuntelemaan, jos en ihan lyyhisty Humisevan harjun nettilukupiiriosatenttiin aamupäivällä. Voi olla, että lyyhistyn. Tsemppaan aina hirveästi näitä klassikkojen välikäsittelyitä ja sen jälkeen olen reporanka koko loppupäivän.

Hannu Taanilan (peniksen) avulla onnistuin Ärräpäissä loukkaamaan jopa Pentti Straniusta. Minua niin ärsyttää Hannu Taanilan pyhimysmäisyys vasemmistolaisten miesten mielissä.

Heikki Patomäki kirjoittaa Venäjästä näin (tämän linkin tähän liimaamisen jälkeen menen keittiöaskareisiin ja istun sitten kiikkustuoliin lukemaan):

http://patomaki.fi/2017/03/venajan-uhka-ja-ennakoinnin-etiikka/

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi