Pia Valkonen

Timo Isosaaren aivot ovat edelleen tallessa

Ja lapseni tapasi Kalle Könkkölän

ti 31.1.2017

Soitin Timo Isosaarelle. Oli ihan pakko, sillä niin omituisilla sivuilla hänen kirjoituksensa ovat nyt. Taidan tehdä niin, että luen uusilta sivuilta ainoastaan Isosaaren kirjoitukset, sillä muu näyttää olevan Mitä vittua -kamaa asiallisen oloisella alustalla. Ihan mielenkiintoisia kuvioita on nyt meneillään ja ehkä on välttämätöntä, että aika älyvapaan mamu- ja pakolaisvastaisen tuuban välissä on jotain järkevääkin.

Olen jotenkin käsittänyt, että mamu- ja pakolaisvastaisten tyyppien kanssa on ihan turha väitellä. Kysyin täällä Lapinlahdella mielestäni muuten ihan terävältä tyypiltä - hän on mamuvastainen - haluaisiko hän keskustella kanssani Irakin vuoden 2003 sodasta ja sen seurauksista. Ei kuulema asia kiinnosta tarpeeksi.

Niinpä niin. Sepä se. Toivottavasti hörhösakki kiinnostuu Isosaaren markkinatalousanalyysistä kaiken natsinhajuisen scheßen seasta.

Timo Isosaaren kysymys www.uusisuomi.fi -blogimerkinnässä otsikolla Naiset ja islam oli ihmettelyä siitä, että samat ihmiset, jotka nyt osoittavat mieltään Trumpin irakilaispykälää vastaan - toisin sanoen haluavat USA:han ihmisiä, muslimeja, jotka ovat kieltämässä abortin -, mutta samalla haluavat säilyttää maassaan vapaan abortin.

On siinä ristiriita sinänsä. Samanlainen ristiriita, kun ihmisellä, joka puolustaa sananvapautta, ja samalla puolustaa myös sellaisen ihmisen sanavapautta, jolla on täysin vastakkainen mielipide. Äh, minusta islamofobinen älämölö ei ole ollenkaan relevanttia. Relevanttia olisi pohtia, miten Suomesta tukittaisiin rei´ät veroparatiiseihin ja saataisiin taas kansantalous toimimaan sekä hyvinvointi jakautumaan tasaisemmin. Nythän meillä Suomessa on kolmen kolmasosan yhteiskunta. On täydelliset häviäjät, me sinne tänne sinnittelijät ja luksusluokka, luova luokka.

Meistä sinnittelijöistä esimerkiksi Osmo Soininvaara ja Timo Harakka haluavat tehdä henkilökohtaisia palvelijoitaan. Se kyllä passaa, onhan minulla piikayritys jo valmiina, aputoiminimi Lehtipiika. Pitäisi vain päästä korvauksesta yksimielisyyteen.

Minulla on vielä lukematta kaksi Isosaaren viimeisintä kirjoitusta enkä meinaa niitä lukeakaan ennen kuin olen saanut selätettyä Don Quijoten.

Maria tapasi eilen Helsingissä Synapsiassa Kalle Könkkölän! Oli jutellutkin Könkkölän kanssa. Kyllä me vielä penskasta vammaisoikeusaktivisti tätä menoa saadaan. Nyt vielä sähköpostiviesti City Work Pohjanmaalle ja sitten uppoudun länsimaiseen kirjallisuuteen Miguel de Cervantesin kera.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi