Pia Valkonen

Palataan asiaan ensi vuonna

ti 22.11.2016

Tämä päivä meni täysin munille! Yö oli keskinkertainen, mutta ajatukset sekavia ja päivä rikkonainen. Lisäksi minun olisi pitänyt olla ja olisin halunnutkin olla isä Markku Suokonaution kirjallisuuspiirissä sekä Sukevalla ja Sonkajärvellä. Hankin jopa Aki Ollikaisen Nälkävuoden sitä varten. Enhän minä Nälkävuotta ehtinyt viime viikolla Kerimäellä uupuneiden kuntoutuksessa lukea enkä sen puoleen Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa, joka pitäisi olla luettuna ylihuomenna Lapinlahden kirjallisuuspiirissä kirjastolla.

Peräpukama!

Sitten on vielä Marian pyörätuolikiitokuljetuksen kyttäys kotona sekä kuopuksen roudaus sekä hammasläääkäriin että ripsihuoltoon.

Milloin on minun vuoroni? Milloin minä teen länsimaisen kirjallisuuden historian kurssitehtävää? Kysyn vain ja lähetin alla olevan sähköpostiviestin yhdelle viattomalle sähköpostissa liikentoimiaan mainostavalle sinänsä ihan tolkulliselle yritykselle. En sitä paitsi voi vastustaa viestiä, joka alkaa tuttavallisella tervehdyksellä: Moi Pia! Eikä siinä mitään, vaikka uupuneiden kuntoutuspsykologin tunnilla julistin, että kaikille nuorille nörteille, jotka aloittavat puhelimessa myyntipuheensa käyttämällä etunimeäni, vastaan matalalla ja valtaa uhkuvalla virallisen metallisella äänellä, että "Sinulle minä olen rouva Valkonen."

Meinasin muuten kirjoittaa, että rouva Sorjonen.

"Heippati hei, toimintaprosessien tehokkuus ja sujuvuus kilpailukyvyn ja kilpailuedun perustana, toimintaprosessien trimmaaminen, oikeiden kumppanien ja ratkaisujen löytäminen sekä työkalujen tehokkas hyödyntäminen (toiminnanohjaukseen (ERP), asiakastiedon hallinta ja myynnin johtaminen (CRM), projektienhallinta (PM), dokumenttienhallinta (DM) tai vaikkapa yrityksen viestintä vaikuttavat kiinnostavalta, mutta juuri nyt ei aivopoimu näille asioille taivu.
Aloitin kesäyliopistossa kirjallisuustieteen lukemisen ja olen tällä hetkellä kiinni Aristoteleessä, Titus Lucretiuksessa, Marcus Minucius Felixissä sekä Tuomas Akvinolaisessa.
 
Sitten on Vietnamin-matka, toisen lapsen HOJKS-palaveri Järvenpäässä ja lopulta siunattu Kristuksen syntymäjuhla! Joten jos vielä jaksatte mainostaa tota jutskaa ensi vuoden puolella tammikuun puolivälin jälkeen, voidaan sinne panna tapaaminen kalenteriin..... Viikolla 3 ensi vuonna on kaikki nämä lusittu läpi. Ja minäkin päässyt ehkä läpi sekä länsimaisen että kotimaisen kirjallisuuden historiasta.
 
terveisin
Pia Lapiomies"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi