Pia Valkonen

Pällikkään Kommunistiset Naiset

ma 21.11.2016

Tulostin listan Lapinlahdella lakkautusuhan alla olevista yhdistyksistä. Itse asiassa minun piti tilata patentti- ja rekisterihallituksen  kaupparekisteristä firman kuppa... ei kun kaupparekisteriote. Jotenkin vain taas eksyin asiasta. Näin on työnteko paljon lystimpää.

Yhdistysrekisteristä uhkaa pudota muun muassa Pällikkään Demokraattisten Naisten yhdistys ja Suomen Kommunistisen Puolueen Lapinlahden osasto. Pällikkään Demokraattisten Naisten puheenjohtajaksi yhdistysrekisteriin on merkitty Tyyne Loviisa Heiskanen ja sihteeriksi Kerttu Kaarina Junnilainen. Yhdistys on merkitty rekisteriin 3.5.1965.

Suomen Kommunistisen Puolueen Lapinlahden osasto ry on merkitty yhdistysrekisteriin 15.11.1945 ja sen nimenkirjoittajiksi on 10.5.1988 on rekisteröity puheenjohtaja Unto Eemil Kainulainen ja sihteeri Helga Mirjami Launonen. Molemmat ovat rekisterin mukaan toimikunnan (ts. hallituksen) jäseniä.

Jotain häviää historiasta, jos nämä häviävät. Tekisipä mieleni perustaa yhdistelmäsalaseura: Pällikkään Kommunistiset Naiset. Minä voisin olla puheenjohtaja ja yhdistyksen säännöissä voisi sanoa seuraavasti: Yhdistys toimii, milloin toimii ja sen pääasiallinen tehtävä on aatteellis-poliittinen myyräntyö sekä kansalaisdemokratian edistäminen. Yhdistykseen kutsutaan jäseneksi merkillisen epäloogisen prosessin kautta. Initaatiomenot eivät kestä päivänvaloa.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi