Pia Valkonen

20 työpaikkaa Kauhavalle

Ke 19.10.2016

Ilmajoen ABC:lle metsämiehet tulevat näköjään tänään myöhemmin. Tai sitten nukkuvat eilisen mehtuun päälle. Eilen pyörähdettiin absurdistaniassa eli Tuurissa ja jossain Alavuden ja Peräseinäjoen tienoilla paloittelivat hirveä. Lihankappaleet vilahtivat silmänurkassa. Lihan puna oli outo näky harmaanruskeassa (vai pitäisikö olla harmaan-ruskeassa) ja pimenevässä illassa.

Härkäpapuvalmiste Härkis on tuonut 20 työpaikkaa Kauhavalle. Härkiksen on kehittänyt Verso Food oy. Valmistus on kauhavalaisessa Domretorissa ja jalasjärveläisessä Taivalkosken myllyssä.

Minä tosin olen luullut, että Taivalkosken mylly on Taivalkoskella. Pitänee katsoa myllypussit tarkemmin.

Härkistä ostimme Annan kanssa joskus Kuopiosta tullessamme Päivärannan Sittarista. Härkis-parka jäi syömättä, sillä samalla kerralla hankittiin kaappiin pussillinen soijarouhetta ja se oli aivan kamalaa. Nyt voi Härkikseen suhtautua eri tavalla. Sentään kauhavalaisilla töitä. Soijan alkuperämaata emme edes rohjenneet katsoa.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi