Pia Valkonen

Matti Pulkkisen muistoseura Lieksassa

Ja puheenjohtaja sekä sihteeri opiskelemassa
Antiikin kirjallisuutta Kuopiossa

la 8.10.2016

Tänään kello 12 Lieksan kirjastolla Matti Valkonen alustaa aiheesta "Me, Matit Lapinlahdella!". Pentti Stranius haastattelee Mattia kirjailija Matti Pulkkisesta. Matti Pulkkinen istui yhteisillä automatkoillamme mieluummin Matin kanssa etupenkillä kuin pakussa minun ja lasten kanssa takaosassa. Matin kanssa Matti saattoi olla rauhassa ja hiljaa. Minä olisin koko ajan vaatinut kommunikaatiota.

Matti Pulkkisen muistoseura järjestää Lieksassa pienten paikkakuntien kirjallisuuskiertueen viimeisen osan. Pääalustajina ovat kirjailijat Arvi Perttu, Simo Hämäläinen ja Pentti Stranius. Stranius ja Hämäläinen sopivat askelmerkit tullessaan samalla autolla Joensuusta Lieksaan ja Matti järjestön varapuheenjohtajan Asta Torpon kanssa Lieksaan.

Minä olen nyt yhdistyksen logisti ja puheenjohtajan kanssa opiskelemme tänään Kuopiossa kesäyliopistossa lisää Antiikin kirjallisuuta. Enpä olisi uskonut, että mokoma on mielenkiintoista! Auttaa jopa teologisissa pohdinnoissani. Varsinkin, kun Pulkkispuheenjohtaja kysyi, miksi Antiikin jumal´tarustosta ei syntynyt uskontoa.

Jäin miettimään, mikä on uskonto?

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi