Voi pojat!

pe 26.8.2016

On meillä vain hyvää porukkaa tässä firmassa. Matti osaa värkätä excelista itse laskupohjat - emme tarvitse mitään maksullista laskutusohjelmaa, vähän kököthän ne meidän laskut ovat, mutta kyllä loppusummasta tavallisesti selvän asiakas on saanut - yksi värkkää nyt värirasterilla varustettuja kustannusarvioita samaisella tietokoneohjelmalla ja minä vain seurustelen sähköpostilla.

Firman työntekijäkin osasi niitata turvakenkänsä jalkaan paineilmanaulaimella niin, ettei osunut luuhun ja vielä sellaiseen aikaan, että pääsi Kysiltä ulos ennätysajassa. Minä opin pelkäämään paineilmanaulaimia kerrostalotyömaalla viime talvena. Pelkäsin, että Matti ampuu sellaisella vaimonsa, minut, joka sähläsin joka raossa lähinnä tiellä.

Tänään on kirpparipäivä kahden hirmu hauskan uskon sisaren kanssa. Ajatteliln siirtää yläkerrasta firman konttori tupaan, sillä haluan katsella Leninin pään ylitse ikkunasta ulos. Yläkerran konttorihuoneen ikkuna on katonrajassa ja ahdistava. Iisalmen Yrittäjäntien kirpparilta meinasin katsoa konttorin lattialle mattoa. Matti tosin kieltäytyi jo etukäteen maton kopistelusta.

Jotta Pentti Saarikosken runo toteutuisi, pitää ottaa Leninit alas eteisen hyllyltä. Olisi minulla Novolan Mariannelta Entisajasta saatu Stalinkin, mutten tiedä, haluanko tuoda Stalinin ulos vessasta. Siellä se on Mannerheimin kanssa hyvää pataa.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi