Pia Valkonen

Kestävän parisuhteen perusta

ke 20.7.2016

Kylläpäs olin eilen kiukkuinen мымрa. Kiukkuisuus johtui siitä, että edellinen yö oli huono. Viimekin yö oli superhuono ja nukuttuja tunteja oli jopa vähemmän, mutta alkuyöhön jatkunut puhelinkeskustelu aviomiehen kanssa päättyikin tällä kertaa hyvissä merkein. En ehkä siksi ole tänään ihan niin kiihkomielinen ja aggressiivinen kuin eilen.

Lapinlahden Vasemmistosta ja Vasemmistoliitosta yleensä sanoisin vielä eiliseen lisäten sen, että Vasemmistoliitto on menossa hyvään suuntaan. Ainakin se, mitä uusi puoluesihteeri on Kansan Uutisissa sanonut, vaikuttaa hyvältä. Toinen asia kuitenkin on se, miten nopeasti puolueen uudistuminen säteilee tänne maaseudulle. En tiedä. Minulta on toivo jo kauan aikaa sitten huvennut ja voimat loppuneet.

Rinnakkaisvallan järjestäminen ja miettiminen kiinnostaa yhä enemmän. Siitä on anarkistijohtaja Elonkehässä tajaan ja laajasti viime vuosina kirjoittanut. Ihmiset inhoavat puolueita, mutta jotenkinhan kansan valta olisi järjestettävä. Ensimmäinen olisi suoran demokratian tuominen edustutksellisen rinnalle. Tätä sivusimme kahvipöytäkeskusteluissa Päivin ja Pekan kanssa viime sunnuntaina!

Oikeusihminen Jukka Kemppinen on bloginsa mukaan käynyt koti-Pohjanmaalla.

http://kemppinen.blogspot.fi/2016/07/riivikko.html

Etelä-Pohjanmaa on meidän perheen tämän kesän löytö. Kiitos esikoiseni Marian ja hänen Ilmajoen Joninsa. Joni oli tänään mukana Marian aamiaispöydässä. On tämä nykyajan nuorten seurustelu erilaista. On what´s upit, skypet ja videopuhelut. En tosin tiedä, onko videopuhelu eri asia kuin skype.

Maria aina tiuskahtaa minulle, etten voi vetää pöytään hänen biologisen isänsä ja äitinsä seurustelua. Me asuimme sentään eri valtioissa ja lasten aikaan saamiseksi olin valmis siirtämään idän sekä lännen rajaa.

Kylläpäs oli hyvä Tony Dunderfeltin haastattelu Annassa (28/2016 s. 18 alk.), jonka sain lehtilähetyspussilta arvostamaltani lehtilähettäjältä. Dunderfelt puhuu siinä naisesta, vinjettiotsikko on Mies puhuu naisesta. Jutun pääotsikko on Tavallinen seksi ei riitä nykynaiselle.

Ehkä olen mies. Tai ehkä en ole mies, vaan nainen, jolla on voimakas animus. Olenhan tätä jo aiemminkin uumoillut. Tavallinen seksi kyllä riittää, mutta jos sitä ei ole saatavilla, voisi jokin mystinen aivotasolla tapahtuva tantraseksi olla mielenkiintoista. Lisäksi Dunderfelt sanoo näin: "On sanottu, että miehen pitää saada ensin seksiä, jotta rakkaus herää, ja naisen pitää saada ensin rakkautta, jotta seksi herää."  

Tää on ihan huippujuttu - olen tätä siteerannut ennenkin: "Todellinen ratkaisu näihin ongelmiin on syvästi oivaltaa, että elämäsi mies/nainen löytyy sisältäsi ja päästä tämän kanssa tasapainoon.  Tämä on munkin yksin olon salaisuus, mutta se on myös todellisen kestävän parisuhteen perusta." http://jukihong.mbnet.fi/filosofia/ff4/anima_ja_animus.htm

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi