Pia Valkonen

Teräsmummot

ti 14.6.2016

"Heips ärräpääpylöiset, kirjoittelen Tiedonantajan juhannuskolumnia iloisena siitä, että Tiekkari ja Marko Korvela eivät ole minua hyljänneet. Iltasella menemme Marian kanssa Tupperware-kutsuille. Ei ne kupposet ja kipposet siinä niinkään, vaan sosiaalinen tapahtuma. Pitää tarkkailla kutsuja sosiologisesti. Katsottiin aamulla Marian kanssa Ylen Areenalta opetusohjelmaa Teräsmummot.  Marialla on aina tapana aamiaisellaan etsiä itselleen läppäriltä sellaisen ohjelman, jota minäkin voin katsoa. Ensin Maria klikkasi auki Kylä-dokkarin, jossa kerrotaan Rautalammin Repolan kylästä. Dokumentissa oli kuitenkin niin ankea musiikki, joka teki tunnelmasta niin ankean, että päädyimme kuitenkin Teräsmummoihin:

http://areena.yle.fi/1-2385834

Aivan huippu juttu! Sitä paitsi toinen mummoista, Shirley, muistuttaa aivan Kati Peltolaa! Vitsi, että innostuin taas politiikasta. Tämmösiä teräsmummoja, jotka räkättävät talouskasvulle vaipat täristen tulee saada meillekin. Sinne vain invaskoottereilla ja rollaattoreilla Maailmanpankin tai Kansainvälisen valuuttarahaston kokouksiin häiriköimään. Pissataan lattialle vaikka, jos ei muuten.

Pia"

Vasemmistoliiton puoluekokouksen jälkimainingeissa tuli mieleen, että Suomessa on nyt kaksi vihreää puoluetta: sinivihreät ja punavihreät.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi