Pia Valkonen

Synkronissa tieteen kanssa

ti 3.5.2016

Tein verottajan ilmoituksia niin, että pää sauhuaa. En ehtinyt katsoa edes Paratiisisaarten murhia. No, huomenna ei ole paljoakaan enää tehtävissä. Pitää käydä viemässä tilimappi ja Lähivakuutuksessa.

Viimeksi tänään sanoin OP-vakuutusyhtiön poijalle, että maksamme mieluusti vaikka vähän ylimääräistä vakuutusmaksuissa, kunhan täällä säilyy konttori. Tyyppi yritti mussuttaa, että saisimme oman yhteyshenkilön, joka on aina langan päässä. Eipä riitä. Lisäksi tyyppi mussutti, että onhan Lapinlahdella osuuspankin konttori. Ei meillä enää ole pankkikonttoria täällä. Toivomme todella, että entisessä Koivunlehtipankissa voi alkaa hoitaa yleisesti OP-asioita.

Uusimmassa Ortodoksiviestissä oli mielenkiintoinen pääkirjoitus. Päätoimittaja Mirva Brola kirjoitti, että ihmiset asettavat hengellisille ajatuksille uusia reunaehtoja: niiden on oltava sopusoinnussa vapaamielisen demokratian, tasa-arvon, ympäristönsuojelun ja tieteellisen tiedon kanssa. (Ortodoksiviesti 3/2016 s. 3 Hengellisyys kiinnostaa, kirkko ei?)

Tieteellisestä tiedosta sen verran, että vaikka kuinka koettaisitte sanoa Jeesuksen saaneen alkunsa neitseellisesti ja vielä väittäisitte, että Maria oli neitsyt sekä ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja jälkeen, sanon minä, että enpä usko. Valitan. En vain voi.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi