Pia Valkonen

Viherkasvit

su 22.5.2015

Eilen tuli vettä kuin saavista. Tänään ei enää sada, mutta ilma on hyytävä. Ei oikein otollinen kukkamultien vaihdolle. Eilen oli mukavia vieraita, Päivi ja Pekka. Matinkin sain istutettua kahvipöytään eikä tämä töytäillyt kokoukseen/lentämään/johonkin järjestöön jotain toimittamaan koko aikana.

Tarjalta tuli Päivin ja Pekan lähdettyä viesti, että Pimu seikkailee käsityöläisaukiolla. Oli yrittänyt Tokmannia kohti, mutta Tarja miehensä kanssa saunamatkalla oli komentanut koiran kotiin. Ei ollut mennyt Tokmannille, vaan jumi Myllyn kulmalle, josta sitten autolla hain. Ihan muina narttuina koirarouva luikki autoon. Sen jälkeen kerjäsi herkkupaloja ja söi kissan hammashuoltoon tarkoitetut raksut.

Taisin tässä jokunen aika sitten sanoa, että vaikka olisit Maailman Puheenjohtaja, on sinun imuroitava joskus. Eilen vieraiden lähtemisen jälkeen mies imuroikin makuuhuoneen, vaihtoi lakanat ja ripusti pyykit. Minä olin siihen mennessä ihan hysteerisenä täyttänyt pyykkikonetta ja tyhjentänyt. Anna-poloisenkin yöshortsit tulin pesseeksi ja siinä vaiheessa, kun tyttö olisi niitä tarvinnut, shortsit roikkuivat narulla vesisateessa likomärkinä.

Talomme on nyt sitten kait Feng Suih tai KonMari. Ainakaan vanhoja paikallislehtiä ei täältä enää löydy eikä printtejä tarkastuslautakuntaa varten. Taisi siinä jätepaperikeräykseen lähteä jotain Matin lentosääkarttojakin.

Nyt Mulan Disney Birgitan kakkalaatikon puhdistus. Sen jälkeen jos vähän konttoria raikkoaisi.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi