Pia Valkonen

Ruah

Superiloinen uutinen

ti 26.4.2016

En ole meinannut nahkoissani pysyä. Olen ollut tässä viime ajat aivan innoissani. Kirjoitin vain tällaisen kappaleen jokunen aika sitten ja muuten olen ollut ihan muina munkkeina: "Sitten luin yhden jutun. Pitkän jutun. Aivan fantastinen oli se juttu." (www.piavalkonen.fi la 9.4.2016)

Matti Pulkkisen muistoseura ry:n puheenjohtaja Raili Miettinen on kirjoittanut kirjan! Ja julkaistaan ihan oikeasti ja todellisesti. Minä en ikinä maailmassa tällä tarkkaavaisuushäiriölläni pystyisi moiseen. Siis tiedättekö? Niin kuin romaani. Sellainen, jossa on oikeasti juoni tihentymineen ja käänteineen!

Enempää tässä vaiheessa ei ole lupa sanoa, mutta olen aivan kunnioituksesta kuution muotoinen (muutenhan olen sangen pyöreä).

Piti kirjoittamani Ruahista, mutta kirjoitan ehkä myöhemmin. Pitää lentää Siilinjärvelle. Ja saan Matin mukaan! Luen uudestaan Taivaallista seksiä - kirjaa Raamatun seksuaalisuudesta. Ruah on elämän henki, jonka Jumala puhalsi tomuun. Eilen illalla pahan iltapäänsäryn jälkeen etenin kirjaa luvun verran. Se käsitteli Vanhan Testamentin ruumiillisuutta. Ja Ärräpäät-ateistilistalle panin tämmöisen viestin (mun viestin alla Kiteen punikin viesti, johon vastasin):

Voi ihqu! (no, tosiasiassa Kiteen punikki muistuttaa edelleen Conan Barbaria, sillä nykyinen mussu ei pakota punikkia kampaajalle tai edes kampaamaan kuontaloaan tai ajamaan partaansa.)

Ja sitten! Kiteen punikin pitäisi lukea Vanhaa Testamenttia. Luen juuri Taivaallista seksiä - kirjaa Raamatun ruumiillisuudesta. Siinä on huomattu, että Vanhassa Testamentissa, vaikka Israelin kansan patriarkoilla olikin sotien ja yhteiskunnallisen elatuksen järjestämisen vuoksi useita vaimoja, piti kuitenkin aviomiehen muistaa aikaisempien vaimojen ruumiilliset tarpeet, vaikka tulikin otettua uusi. Jos aikaisempi vaimo ei saanut enää seksiä, saattoi vaimo lähteä avioliitosta sen kummemmitta kuvioitta, sillä aviolupaus ei täyttynyt.

Tämä vain niistä Kiteen punikin Taleban ja neljä vaimoa -kirjoituksista.

Taivaallista seksiä vain kaikille!

Pia

Auvo Rouvinen kirjoitti 25.04.2016 22:01:
viime  lauantaina 2 s olin telkus miekkari kuvis. koko kitee > tietää. jos joku ei sattunut huomaa, kelatkaa viiden uutiset ylen areenalta ja ettikää ton näköstä. (arhi kuvas mut kans puhumas, > siltä nappasin kuvan)

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi