Leikkaukset ovat kipeitä tekijöilleen

Joo, varmaan niin, blaa blaa blaa

ma 1.2.2016

Eikö kokoomusministereitä itseään iletä toistella samoja sanoja, samoja mantroja. Sanna Grahn-Lapsonen (kok.) aloitti taas televisiossa "Leikkaukset ovat kipeitä totta kai."

Diipa, daapa. Haha, ministeri lasetteli taas ympäripyöreää paskaa, kuten oikeustieteilijä Jukka Kekkonen sanoi. Ympäripyöreyksiä, latteuksia. Piipatipaapati.

Eikö ketään ihmetytä Timo Soinin (pers.) hyppääminen Washingtonissa? Kun Venäjältä ilmestyy kolme Ladaa itärajalle, Soini-poloinen joutuu loikkaamaan paikalle täristen. Olen taipuvainen ajattelemaan samalla tavalla kuin Staffan Bruun, joka kaiketi oli Ruben Stillerin Pressiklubissa sen takia, että hänen sosiologi-isänsä Kettil Bruun on Hyvän vihollisen kirjoittaja, että joku mafiamies Venäjällä on keksinyt hyvän bisneksen ja jonkun rajakenraalin avulla roudaa turvapaikanhakijoita hyvään hintaan itärajalle.

Jokuhan se muuten rahoittaa irakilaiset pakolaiset Suomeen. Toivottavasti rahoittaakin kunnolla. Suomeen on muuten muodostumassa turvapaikanhakijabisnestä. Suomen Kuvalehdessä oli pieni juttu Espoon pakolaiskeskuksesta, jossa on 600 ihimistä ja heistä on jo yksi kuollut, kun ei saanut apua ajoissa.

Pakolaiskeskus on entisen Tiedon tiloissa ja sitä pyörittää osakeyhtiö Luona. Pitää tutkia Luona Oy:tä.

Turvapaikkabisneksestä kirjoitti Vastavalkeaan muuan persu. Etsin linkin tähän, kunhan ehdin, mutta kirjoituksessa on asioita, joita meidän on syytä tietää. Jahah, Vastavalkeassa on huoltokatko.

Heikki Patomäki kirjoitti uusimmassa Kansan Uutisten Viikkolehdessä Euroopan vasemmiston plan b:stä. Olen odottanut, että kirjoitus ilmestyy Patomäen blogiin. Vielä kirjoitus ei siellä ole. Vaikka käsittääkseni Patomäkikin, kuten itsekin minä, on allekirjoittanut Paavo Väyrysen kansalaisaloitteen euroerosta, mutta lähinnä siksi, että asiasta edes alettaisiin keskustella.

Tässä Patomäen kirjoitus Kansan Uutisissa:

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3496183-vasemmisto-valmisteli-varasuunnitelmaa-pariisissa

Kuukauden päästä on Euroopan vasemmiston huippukokous Madridissa. Ei auta kuin odotella.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi